Hawk wrote:ma slušaj MbPest...Mbbest wrote:...onu ćuturu i hawka držim na nožu
uz duboke isprike svim članovima foruma, koji ovo čitaju, ovo ti moran reći:
i ja i ćuturica smo Dalmatinci i tribali bi te razumiti bolje od ostalih... ali
nabijem na onu stvar i tebe i tvoje diplome i tvoj IQ i tvoju pristojnost...
a reka bi da i ćuturica isto tako misli, samo što se suzdržaje...
Slušam Hawk...i divim ti se, nakon toliko godina evolucije ti si još hominoid
Nažalost takvih i ima najviše u dalmaciji...to znaju svi ovdje vjerovatno samo iz pristojnosti nežele kazati.
Berto, nemoj očekivat da ćeš provokacijama privuči simpatije. Prvi si krenuo s tim, ničim izazvan, osim ako mojom provokacijom držiš što sam pitao člana "Je li siguran?" Za mene je to bilo obično pitanje a ne uvreda/provokacija/bahatost. Da je bila uvreda i on bi reagirao u skladu s tim, a ne samo potvrdio da je siguran. Neznam kako uopće uspiješ izvuči pojam "bahat" iz toga, možda da sam ja znao da je on neki ekspert (čitajuči njegove poruke na forumu) onda bi bilo bahato ali ja sam se tek bia registrira ovdje, i bilo mi čudno broj 45 kalibar i 45 tisak na njemu, da nije bia metak šporak i da sam vidia da je 43 sigurno ga nebi pitao je li siguran.Berto wrote:Šalu na stranu .
Ovo gore što si napisao ja sam stavio u jednu recenicu prije toga ali ocito me nisi razumio tj, mozda sam trebao malo više napisat moja pogreška(nemoj ovo opet krivo shvatit).
Razgovor u živo i text na forumu su dve različite stvari i svatko iterpretira na svoj način, mislim da sam bio malo oštar u prvom postu ali s razlogom jer oružje nije igračka i slažem se sa Jolly-em.
Tako kako si ti mene doživio ja sam doživio tebe, pa mislim da ovo stvarno ne vodi nikamo.
Cinjenica je da nisi samo meni djelovao tako nego i drugim članovima, a uz to način na koji vodiš komunikaciju nije baš najprimjereniji, podcjenjivajuci i vrijeđajuci ostale clanove na forumu, doduse bilo je malo i provokacija, ali kao reakcija na bahato ponašanje o temi kojoj si sam rekao da nemaš pojma.
Međutim sve u svemu možemo reć da se slažem po prvi put s tvojim tekstom.