Ugrubo promjer je 12mm a visina 30 i koji milimetar.
Gdje se to može zbrinit? Je li opasno? Izgleda u lošem stanju..ruzina okolo..

Hvala

Prvo nisi bio ni siguran što imaš a sada kad ti je covjek odgovorio najtočnije što ti netko na to pitanje može odgovorit, sad pametuješ .Mbbest wrote:Ma jesi ti siguran u to?? Nevjerujem da bi se baš trefilo 45 i 45...a još manje mi zvuči vjerovatno da je proizveden 45...ni otac mi se tad nije rodia
Ovako...Berto wrote:Prvo nisi bio ni siguran što imaš a sada kad ti je covjek odgovorio najtočnije što ti netko na to pitanje može odgovorit, sad pametuješ .Mbbest wrote:Ma jesi ti siguran u to?? Nevjerujem da bi se baš trefilo 45 i 45...a još manje mi zvuči vjerovatno da je proizveden 45...ni otac mi se tad nije rodia
Gle, isto toliko koliko se razumiš u oružje nerazumiš se u situaciju i razloge zbog kojih ja mislim da je "nemoguće teoretski" i kako je to povezano s mojim ocem, pa koliko god glupo da ja preispitivam nečiju stručnost ovdje toliko je glupo da ti preispitivaš moje razloge o kojima ništa ne znaš niti sam ih iz određenih razloga spominjao.Berto wrote:Zakonski ne smiješ posjedovati taj metak bez oružnog lista u tom kalibru , a takav metak možeš naci i dan danas, ja ih koristim uredno i imam par kutija iz 43 (posjedujem oruzni list u tom kalibru) ništa neobično niti rijetko , od 1945(ovisno kad je kuca izgrađena) pa do dana današnjeg je mogao zalutati u tvoju kuću na bilo koji način i bilo kada , ne znam zašto misliš da je teoretski nemoguce.
Mislim da ti nisam spamao temu , postavio si pitanje na koje ti je covjek odgovorio do detalja , nije napisao mislim ili možda nego dao konkretan odgovor, a malo je glupo da nakon takvog odgovora ides proturijecit i pisat gluposti tipa "45...ni otac mi se tad nije rodia i ne vjerujem" ( to je za mene trolanje), a radi se o stvari kojoj nisi imao pojma i tražio si odgovore, vecina na ovom forumu bez razmišljanja zna o cemu je rijec (mozda ne proizvođača i oznake) ali da je riječ o metku kalibra .45 ratne proizvodnje.
ma ne mogu virovat...Mbbest wrote:Možda netko može pomoć i reći kakvi je ovo metak na slici?
Izgleda mi kao nešto za signal tj SOS ili što već.
A onda u trećem postu, kad ti ljudi koji znaju odgovore, ti Tomy-u odgovoriš ovako...Mbbest wrote: Ma jesi ti siguran u to?? Nevjerujem da bi se baš trefilo 45 i 45...a još manje mi zvuči vjerovatno da je proizveden 45...
ni otac mi se tad nije rodia...

Ma jesi ti siguran u to?? Nevjerujem da bi se baš trefilo 43 i 45...a još manje mi zvuči vjerovatno da je proizveden 43... cak se ni moj otac nije tad rodio...Mbbest wrote:Uglavnom očistio sam malo metak i sad se onaj 5 pretvorio u 3 , tj 43.

kako mozes imat par kutija metaka iz 43. kad ti se otac nije rodija tada ???Berto wrote:Zakonski ne smiješ posjedovati taj metak bez oružnog lista u tom kalibru , a takav metak možeš naci i dan danas, ja ih koristim uredno i imam par kutija iz 43 (posjedujem oruzni list u tom kalibru) ništa neobično niti rijetko , od 1945(ovisno kad je kuca izgrađena) pa do dana današnjeg je mogao zalutati u tvoju kuću na bilo koji način i bilo kada , ne znam zašto misliš da je teoretski nemoguce.
Mislim da ti nisam spamao temu , postavio si pitanje na koje ti je covjek odgovorio do detalja , nije napisao mislim ili možda nego dao konkretan odgovor, a malo je glupo da nakon takvog odgovora ides proturijecit i pisat gluposti tipa "45...ni otac mi se tad nije rodia i ne vjerujem" ( to je za mene trolanje), a radi se o stvari kojoj nisi imao pojma i tražio si odgovore, vecina na ovom forumu bez razmišljanja zna o cemu je rijec (mozda ne proizvođača i oznake) ali da je riječ o metku kalibra .45 ratne proizvodnje.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest