sredil ju je puškar iz Velike Gorice, Kavur N&M
stavljeni su mikrometarski nišani, skinuta je kilaža i uglađen je okidač, polirani svi pokretni dijelovi.... obratite pozornost na detalj polirane cijevi i hex šaraf na koricama

Velika Gorica, Miroslav KavurMike_Torello wrote:gdje si skidao kilazu?
loš fotić, a i fotograf nije neštopolirana cijev se slabo vidi?
nisam još, malo sam zaštekao s nabavom o-ringa, čekam teflonski na mjeruo-ring na cijev nisi stavljao?
korice orig., ali su šerafi promjenjeni, da ne budu obični križni (to ima svaka šušakorice su originalne? ili naknadno kupljene?
724 kn bez montaže, LPA crni/takmičarski, model bez rezanja navlake i izgleda OK, ne stoji previše gore, jedino je prednji malo visoki, ali mora takokoliko $$ za nisane?
konačno kako spada, SA je kratak i samo klik od cca. 1.7-1.8 kg, skraćeni je i omekšani i DA, najviše se osjeti jer sad nema koljeno osim zadnje prije okidanja ostalo prekrasno mekano, u konačnici bolje nego na P226 koji je do po sad probanom imao najbolji!kakav je okidac sada? meksi?
724 + 500 kn za sve, još je ubacil i te šerafe, upucavenje na streljani i 5 kom hollow point win...ukupno zahvat???

mislio sam gdje na pistolju =)Original_G wrote:Velika Gorica, Miroslav KavurMike_Torello wrote:gdje si skidao kilazu?

Nemoj se uvrijediti, ali ovako izgleda tuning na pištolju. Ovo što su tebi napravili je preveliko(nišani), smeta, drapa jaknu ili sako pri nošenju, reže ruku pri repetiranju ili rukovanju, a ne služi ničemu, osim ako pucaš disciplinu koju ja zovem "NE DIHAT" (25 m, 10 minuta za 10 metaka - dosadno, pospano). I pitanje je kada će otpasti, što sam vidio puno puta.Original_G wrote:tj. vratila se s "tjuninga"![]()
sredil ju je puškar iz Velike Gorice, Kavur N&M
stavljeni su mikrometarski nišani, skinuta je kilaža i uglađen je okidač, polirani svi pokretni dijelovi.... obratite pozornost na detalj polirane cijevi i hex šaraf na koricama

tako izgleda tuning koji se placa 724 + 500 DOLARA a ne kuna...nobile157 wrote:Nemoj se uvrijediti, ali ovako izgleda tuning na pištolju...

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest