Znam. Ali ranije nisam htio napisati što je to točno. Čekam da sami napišu, ali ništa od toga.jolly wrote:Precizinije, u tu grupu kojima je ova tema "bauk" spada 97.5% gradjana RH.IB43 wrote: Tako da se uopće ne treba čuditi istom takvom otporu kod nas. Očekivano. Pogotovo od strane običnih građana koji ni lov i sport ne shvaćaju a oružje im je bauk.
(a mi trenutno danima raspravljamo i prepiremo se o nekoj potvrdici, dok 97.5% gradjana ni nema pojma o postojanju iste i spavaju mirno, LOL)
Bilo je sličnoga i kod nas. Cinelov je na tragu toga, ali samo na tragu. Kažem, meni ne smeta i ne vidim zašto tako netko ne bi zarađivao. Na siguran način, po zakonu.
A što se tiče rekreativnog streljaštva. Moderne zračnice su kod nas jako zanemarene. To je populacija iz koje se mogu izvući natjecatelji. A ti ljudi dosta često nemaju gdje pucati. Nije više nikakva tajna da modernim zračnicama trenira sve veći broj npr. f-class natjecatelja. Treniraju već dugo, upoznao ih pod pseudonimima odavno, pomogli mi u počecima. Danas samo izlaze iz ormara. Može se očekivati i pokoja knjiga na tu temu. Npr. Bryan Litz ih već duže proučava.