Jedan od ljepših, kvalitetnijih i praktičnijih noževa, za sve prigode i za sve vrste poslova. I za šminku i za grube radove..
Drška od trešnjinog drva, oštrica XT80 čelik. Nije ni skup za sve ono što pruža.
KATZ KAGEMUSHA
KATZ KAGEMUSHA
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: KATZ KAGEMUSHA
ne svidja mi se ovaj tip kocnice nikako, ljevak sam i imam frku da bi ga mogao odkociti ako mi se okrene u ruci...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Liner lock je jedan od najčešćih i najkvalitetnijih načina bravljenja oštrice na preklopnim noževima, ali, napravljen je za dešnjake. Međutim, Wictorinox ima jedan model, Military, koji se može otvoriti jednom rukom, a liner lock mu je obratno napravljen, pa baš odgovara ljevaku. Iako, ja sa time nisam imao nikakvih problema.
E da: nož je kupljen od gazde firme osobno. Morao sam čekati zadnji dan IWE da ga uspijem kupiti, ali, isplatilo se.
nobile157 wrote:Jedan od ljepših, kvalitetnijih i praktičnijih noževa, za sve prigode i za sve vrste poslova. I za šminku i za grube radove..
Drška od trešnjinog drva, oštrica XT80 čelik. Nije ni skup za sve ono što pruža.
gdje se može kupiti Kagemusha?
Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!
Frankonia je prodaje, znači njemačka, a mislim da se može naći i u austriji i italiji. Neznam za Replikart, trebalo bi ih pitati, oni imaju najbolji izbor noževa kod nas.
Hvala na brzom odgovorunobile157 wrote:Frankonia je prodaje, znači njemačka, a mislim da se može naći i u austriji i italiji. Neznam za Replikart, trebalo bi ih pitati, oni imaju najbolji izbor noževa kod nas.
Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!