sjekira wrote:fricky wrote:djole79 wrote:
cetvrti-savage precision carabin - savrsena velicina puscice za manipuliranje po sumi i branjevini
:
nema puno ljudi Savage u RH, ja ne znam niti jednoga, koja su ti iskustva kako ti se čini puška.
Yap u pravu si , Savage nije bilo za kupiti u HR , lovac je povratnik iz Usa pa prenio svu imovinu pokretnu, danas se moze kupiti Savage u Slo i A .
Puscica savrsena, izgleda kao kratki karabin i nekako moderno, zavrsna obrada odlicna, nisam mogao vjerovati da spada u jeftinu klasu proizvodaca po prici vlasnika , da naletim u Hr trgovini kupio bih istu tako mi se svidjela, sintetski stock crni, ma puscica za 5
Ruger nisam imao u rukama, ali ima tu na forumu vlasnika istog pa nek iznesu svoja iskustva a cijena mu je 4800 kn u zagrebu, sto je slicna cijena ili ista Howi 1500 u kettneru na tresnjevci s tim sto howa ima odlican Timney mehanizam za okidanje sto je inace rijetko videno u klasi pusaka te cijene, zapravo obicno timney bude tuning i daleko skupljih pusak.
Moj izbor bi bio Howa zbog ustede ako sam na knapp s novcima, weaver sina preko ebay-a, warne nosaci i neki jeftini leupold ili bushnell isto preko ebay-a. Sasvim dovoljno za prakticni lov u HR na svim terenima.
Ja sam malo stariji lovac( iako nisma bas star

) i sa sadasnjim iskustvom naravno da bih kupio malo skuplje puscice koje bi me zadovoljile na duze vrijeme , jer nakon nekog vremena uvjek se nesto treba prilagoditi , prepraviti , nadograditi prema svom gustu , a ukupna izdvojena svota na kraju bude u rangu vec pocetne vise klase pusaka koje nisam planirao kupiti zbog vece cijene i planirane ustede a zapravo se samo obmanuh na prvu