P.S. svima onima koji su htjeli doci ali nisu iz tko zna kakvih razloga mogu samo reci neka vam bude zao! =)
P.P.S. slike (i clipovi) sljede kad se svi koordiniramo sa materijalima
Moderator: BoB

bem ti, popljuvao sam monitor, svaki put kad se toga sjetim prasnem u smijeh =)BoB wrote:nismo još za trapere, al prvim plotunom kravu na dvajs'pet rušimo. klasa redneck je položena.

Shelby ti si u zgb? javi se i imaš termin samo za sebe.shelby-eleanor wrote:![]()
kmeeee.. zao mi sto nisam isla

pa mislim da je Kreso na to pitanje dao najbolji odgovorOriginal_G wrote:nije te dragi želio u bliziniblizu je mađarija
cini se da cu i to propustitnobile157 wrote:Dođi na Dotršćinu 8.11.
aha, ma ocekujem reprizu proslog susreta i to uskoroblackpowder wrote:Shelby ti si u zgb? javi se i imaš termin samo za sebe.

imaš unutar teme crni barut, sve objašnjeno, uglavnom kupiš i prijaviš ko plinski pištolj!klik wrote:Dobro još me kopka, mada sam se ostavio vatrenoga oružja iz više razloga....blackpowder wrote:zahvaljujem se dečkima koji su prisustvovali ovom kratkom uvodu u svijet crnog baruta. Uvjerili su se u preciznost oružja i potpuni izostanak povratnog trzaja što ovo oružje čini vrlo ugodnim za pucanje. Evo još samo nekih podataka o oružju:
- pištolj Le Page .cal 44
- revolver REMINGTON NEW ARMY cal.44
- puška na kremen MORTIMER MATCH cal.54
- puška na kapislu TRYON LUX MATCH cal.45
- puška na kapislu SCOUT cal.36
No zanima me, što je na kraju zaključeno u onoj raspravi. Može li se revolver višepuc
posjedovati bez onih silnih peripetija, liječnički, taxe,.......
I naravno koliko košta jedno takvo "prosječno zadovoljstvo" u kunama u Hrvatskoj?

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests