sperac wrote:ako su mene slagali, onda ću se osjećati krivim što "širim dezinformacije".
sa tvojim tekstom se slažem i ne vidim zašto misliš da širim paniku

i koji strijelac može biti "paničan"
...da na nama je da damo svoje mišljenje na VRIJEME

da ne bi bilo kao sa novim Zakonom o oružju...psi laju karavane prolaze.
što se tiče tvojih sumnji, nemoj suditi po sebi
neke stvari koje mi ne možeš oduzeti kao npr. djecu,titule koje imam je i jedan od mojih ciljeva, a to ti je poznato. Da li ću uspjeti u tome ... NE SUMNJAM

Dezinformacija je da su promjene od 1.1.2013.g, NEGO MOŽDA OD 2014.g., da je tako kako ti govoriš, bilo bi ti prvo objavljeno na stranicanma HSS, tj. bile bi prijedlog promjena i eventualno data mogućnost Klubovima ili savezu da se izjasne, daju neke prijedloge i dr.
Budi realan, sam znaš da nema teoretske šanse da netko osvoji prvenstvo Hrvatske sa čezom 75 niti sa čezom 97, a kada budu (ako budu) nove promijene onda su šanse još i manje. Pošto puca strijelac, a ne oružje, želim ti puuuuuno sreće na PH 2013.g. jer od 2014. PH će dominirati oružje u cal.32WC i 38WC.
Zašto spominješ djecu, koju titulu, koje oduzimanje

, drži se teme koju si započeo!
Već kad si spomenuo titulu, vjerojatno si mislio na streljačku titulu Republički majstor. Ako je tako, samo bi nadodao, da su promjene Pravilnika o titulama tj. streljačkim zvanjima inicirali isti oni koje sam gore naveo, jer nisu takvu titulu mogli osvojiti u disciplini pištolj VK 10+10 (180 krugova na PH), pa je HSS dodao još dvije discipline nacionalnog programa di se ''ta'' titula može osvojiti, a to su VK pištolj 10+10 i vk pištolj-revolver sp 15+15.
180 krugova u disciplini VK pištolj na PH je ''teško'' napraviti dok sa revolverom je puno ''lakše''. Da li su te discipline po ''težini'' iste, vidljivo je iz bilo kojeg biltena na PH. Usporedi jedno ime (možeš i svoje) u te dvije discipline i evo ti odgovor. Ako je taj pravilnik o titulama pošten, neka prosude strijelci