Ovo su jeftakuše, ali sasvim solidne.
Netko???

Khmnobile157 je napisao/la:
Kod mene je![]()
![]()
![]()
Imam strogu zabranu prodaje nekoliko noževa, između ostalog i ovogaCAB:
Rezerviraj mi ga kad ti dopizdi... ako bude normalna cijena, možda ga i uzmem ako mi se svidi i uživo.

Koji te sad vrag spopao... dva randalla u cijeloj Istri (koliko ja znam), a ti se rješavaš jednoga!nobile157 wrote:FOR SALE:

Uh !Mr.Cabdriver wrote:p.s. Knife će sada napustit fax i prodat curu najnižem ponuđaču kad vidi da se ovo prodaje

khm, civili sada čekaju 8 godina!nobile157 wrote:Bit će... jednog dana... a možda i prije...
Dakle , problem s Randallom je u tome što ga se nigdje ne može kupiti (samo rijetki dućani za bogataše, primjer Cortina, a tamo je najniža cijena 1.500,00 eura), ni jedan site koji prodaje noževe ga nema, a ako ga naručiš iz tvornice, čekaš ga 4 godine!! (kao ja). Ne možeš naručiti više od 2 komada godišnje, a na e-bayu koštaju oko 1.000 $, ovisno o modelu. Pa tko voli...
NAZDRAVLJE...Mr.Cabdriver wrote:khm, civili sada čekaju 8 godina!nobile157 wrote:Bit će... jednog dana... a možda i prije...
Dakle , problem s Randallom je u tome što ga se nigdje ne može kupiti (samo rijetki dućani za bogataše, primjer Cortina, a tamo je najniža cijena 1.500,00 eura), ni jedan site koji prodaje noževe ga nema, a ako ga naručiš iz tvornice, čekaš ga 4 godine!! (kao ja). Ne možeš naručiti više od 2 komada godišnje, a na e-bayu koštaju oko 1.000 $, ovisno o modelu. Pa tko voli...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest