Nisam ni sumnjao!dundoivica wrote:evo provjerio sve sa frendom sve uredu dozvoljeno je za samoobranu 223 poluautomatsko i nikakav problem sto sam napisao samo užljebljena cjev. sad sam cekam da bude komisija i to je to.
Javi kada odobre!
Nisam ni sumnjao!dundoivica wrote:evo provjerio sve sa frendom sve uredu dozvoljeno je za samoobranu 223 poluautomatsko i nikakav problem sto sam napisao samo užljebljena cjev. sad sam cekam da bude komisija i to je to.

vec si sam odgovorioMudri wrote:Nije da crtam vraga po zidu,a šta ako komisija kaže da ti je treći komad previše za samoobranu....![]()

matezg1 wrote:Sve će otići u nebesa jer su ameri pokupovali svo oružje i municiju koja je raspoloživa .
U 2022. cijene streljiva će otići u nebo.
Nisam baš siguran u to. Ameri povlače oružje i streljivo iz cijelog svijeta, kao kakav ogroman usisavač. Mislim da će se nestašica osjetiti i kod nas, odnosno već se osjeti. Tamo je još uvijek nedostatak, pogotovo streljiva i komponenti i potražnja ne posustaje. Milijuni Amerikanaca su prvi put kupili oružje ove/prošle godine, a uz njega su mogli dobiti samo kutiju metaka, moja procjena je da će proći dosta vremena dok se ta potražnja ne zadovolji.jolly wrote:Streljiva ce biti. Nestasice streljiva su vezane za americko trziste. U zadnjih nekoliko godina ima li su nekoliko nestasica, uglavnom nakon svake dnevnopolitcke krize vlasti, amerikanci kupuju oruzje jer se boje promjena zakona, pa potraznja za streljivom stalno raste kod njih.
Kod nas je druga prica. I malo smo trziste da napravimo neki vakuum.
A cijena stalno raste, to je produkt inflacije jednim dijelom, a u zadnje vrijeme skacu cijene svih metala. Ali ne vjerujem da ce biti nestasice. Pravu nestasicu streljiva nismo nikad osjetili, osim za neke rjedje kalibre, pa vjerujem da necemo ni sad. za 223 ne brini.
Zanimljivo, druge pitaš, a za sebe nisi nikada unio lokaciju, iako očito provodiš puno vremena na forumu?jolly wrote:U kojem si gradu?
Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests