Ajkoola77 wrote:Nisam mislio na trzaj , nego ako ispadaju gumbici od elevacije i windage sami od sebe i to.
nema ispadanja, raspadanja, za tih 1000kn ukupnih troskova (optika+postarina+carina) mogu reci da je odlicno ulozena lova u optiku... kupovao sam neke gluposti prije poput sutter/ritter... bio sam skeptican i prema ovoj... da se razumijemo, nije Mark4 ni blizu ali je dobra... klikovi bi mogli biti malo izrazeniji i tocniji u odnosu na skalu na turretu al' za te novce me to ne sekira.
Nazalost otkad je pocela corona, ne mogu tamo.
na to zaboravim stalno
Kad sam bio u kini, dosta toga sam ispregovarao i dobio u roku od dan na recepciju hotela. Bilo mi je lakse tako nego da cekam dostavu 40+ dana. Neke stvari sam dobio i besplatno, samo da promoviram ( Earmuffs za streljastvo , kilo kljuc 1-7 kN za neku sicu para, set za ciscenje puske itd).
e vidis, dobro si me podsjetio, kilo kljuc si trebam naruciti.
Ako se ponovo otvori Kina i odem, probat cu nesto ispregovarat. Ja im uvijek serem da sam clan reprezentacije u Europi i onda se napale. Misle da ce pola evrope narucit od njih.
dobra fora

ocito funkcionira
Uglavnom, u Kini je vecina stvari srot ali postoje i kvalitetne stvari. Pogotovo optike. Cim je nesto kvalitetno, ameri to nanjuse i udju s njima u suradnju. Vidim da se Vector na veliko prodaje u USA pa vjerojatno vrijedi.
da, znam to... ima puno skarta ali ima i solidne kvalitete, cak i ovo sto se kod nas prodaje pod srednju i visu srednju kvalitetu vuce porjeklo iz kine. Ja sam ovaj svoj Vector kupio vjerojatno prije suradnje s Amerima jer su tada cijene bile nesto nize... Mislim da je tad bila među prvim budget optikama sa etched koncanicom, a to mi je osiguravalo da se sama koncanica nece raspasti na magnum springerici... onda su poceli raditi i premium modele po "europskim" cijenama.