Imaju u ponudi municiju 9x19,7,62x39,22lr, 2 -3 tipa puški i u najavi da će imati ak nekih par vrsta .
Cijena municije im je slična kao i u Bojni čak nešto sitno manje za 9x19

sounds about rightAR15 fan wrote:7.62x39 FMJ 6 kuna komad!?
paaa, major je imao najjeftinije 1.95 belot u rinfuzi (250kom), a ako racunas da Bullet prodaje svoje reloadano po istoj ili vecoj cijeni, meni se sve ispod 2kn cini super prihvatljivo... pogotovo kad odes na stranice nekih drugih trgovina po ZG pa vidis da S&B ide po 3.90kn kom...Cijena od 1,98 kn za komad 9x19 Bellotov nije ništa neviđeno.
Trenutno se S&B 7.62x39 može dobiti po 4 kn komad na količinu od 500 komada... S&B 9x19 2 kn komad na količinu od 500 komad (PAKIRANO U KUTIJAMA PO 50 KOMADA).Mike_Torello wrote:sounds about rightAR15 fan wrote:7.62x39 FMJ 6 kuna komad!?
paaa, major je imao najjeftinije 1.95 belot u rinfuzi (250kom), a ako racunas da Bullet prodaje svoje reloadano po istoj ili vecoj cijeni, meni se sve ispod 2kn cini super prihvatljivo... pogotovo kad odes na stranice nekih drugih trgovina po ZG pa vidis da S&B ide po 3.90kn kom...Cijena od 1,98 kn za komad 9x19 Bellotov nije ništa neviđeno.

to JE povoljna cijena.AR15 fan wrote:Trenutno se S&B 7.62x39 može dobiti po 4 kn komad na količinu od 500 komada...Mike_Torello wrote:sounds about rightAR15 fan wrote:7.62x39 FMJ 6 kuna komad!?
u majoru je bio 1.95kn/kom 250kom rinfuzna kutija, ja uzeo dvije.S&B 9x19 2 kn komad na količinu od 500 komad (PAKIRANO U KUTIJAMA PO 50 KOMADA).
Odeš u trgovinu, potrošiš koliko potrošim ja, dobiš tu cijenu... ali ti vrlo vjerovatno nećeš potrošiti prvo toliko jer ne trošiš minimalno 150 do 200 komada streljiva po treningu, iz jedne cijevi, ne računajući oba kalibra...ajde ruku na srce, 9x19 sam uzimao na više, S&B 7.62x39 i dalje ne uzimam po 4 kn jer vojnog viška ima povoljnije, a za pucat na blizu na veliko mi se ne isplati trošiti S&B
ali kad vec navodis dobavljivost i cijene, bilo bi lijepo da napises i gdje. Ako je preko kuma koji negdje radi ciji kolega ima rođaka koji moze nabaviti, to se ne racuna.

kazem, navedi trgovinu... moze se kupovati i na razini kluba, isto bude veci racun, dobro je znati lokaciju, ako mislis da nije za javnost, imas PP.AR15 fan wrote:Odeš u trgovinu, potrošiš koliko potrošim ja, dobiš tu cijenu... ali ti vrlo vjerovatno nećeš potrošiti prvo toliko jer ne trošiš minimalno 150 do 200 komada streljiva po treningu, iz jedne cijevi, ne računajući oba kalibra...ajde ruku na srce, 9x19 sam uzimao na više, S&B 7.62x39 i dalje ne uzimam po 4 kn jer vojnog viška ima povoljnije, a za pucat na blizu na veliko mi se ne isplati trošiti S&B
Pozdrav svima. S&B trenutno radi dvije varijante 7,62x39 FMJ, s različitim pakiranjima i cijenom. Ovaj je nešto skuplji i u nabavi, ako se pogleda šifra artikla, u performanse ipak ne bih ulazio (brojke su doslovce identične). Eto, iz prve ruke, obzirom da radim tamo, isprike na upadu.AR15 fan wrote:7.62x39 FMJ 6 kuna komad!? .
Sretno i samo naprijed. Kako rekoh prije konkurencija je dobro došlaAriel wrote:Pozdrav svima. S&B trenutno radi dvije varijante 7,62x39 FMJ, s različitim pakiranjima i cijenom. Ovaj je nešto skuplji i u nabavi, ako se pogleda šifra artikla, u performanse ipak ne bih ulazio (brojke su doslovce identične). Eto, iz prve ruke, obzirom da radim tamo, isprike na upadu.AR15 fan wrote:7.62x39 FMJ 6 kuna komad!? .
https://www.sellier-bellot.cz/en/produc ... s/compare/
To je odrađeno, kršili bismo zakon da nije tako.frulica wrote:Za početak obučiti, tj. registrirati sve djelatnike da mogu rukovati i prodavati streljivo i voditi evidenciju o prodaji istog.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest