Streljana je preko noći zatvorena a u tim prostorijama se pojavila Raiffeisen banka. Dali je još tamo neznam jer me već duuugo nije put nanesao tamo.jolly wrote:Nisam nikad prije cuo za "Domagojeve strijelce".
Kako je prica zavrsila, zasto su prestali s radom i sta je sad s njihovim prostorijama (Streljanom)? Ako je jednom radila, mozda se moze ponovo otvoriti?
Domjanković u Prečkom (http://www.domjankovic.com/)....bio sam i tamo. To je podzemna streljana (u podrumu nekog Pub-a ili sl.) sa jednom stazom tj. tunelom, ak se sječam na 100 metara (jer se može pucati i sa dugim oružjem). Tunel je doslovno rupa u zidu a napravljen je od betonskih cijevi sa složenom vodilicom za sajlu i motorom kojim si namjestiš metu na daljinu koju hoćeš. Mislim da za pola sata uzimaju 50kn i moraš imati svoje oružje i municiju a termin moraš rezervirat telefonski. Gospodin Branko (koji me tamo dočekao i pokazao mi "podrum") mi je rekao da imaju plan napraviti i vani streljanu za dugo i kratko oružje al još nisu riješili papirologiju.