7x64 ima prilicno visok B.C i SD.....uglavnom Lex je odgovorio tocnoberbenn wrote:Sto znaci SD?
Jolly hvala na odgovoru.
7x64 ima prilicno visok B.C i SD.....uglavnom Lex je odgovorio tocnoberbenn wrote:Sto znaci SD?
SD = Sectional densityberbenn wrote:Sto znaci SD?
Ma ja to onako, po teoretski jer nemam taj kalibar.Darko11 wrote:Jolly hvala na odgovoru.berbenn wrote:Sto znaci SD?
Ponekad mi stvarno nije jasna prica izmedju 7-rem.Mag i 7x64 razlike su toliko male da imam osjecaj kako su Ameri minimalno promjenili taj EU kalibar da bas ne bude 100% Istiberbenn wrote:....7x64 je mali magnum kalibar ...
Jos samo usporedi sa ovima i 280 Remington I 270 Winchester...lex-lutor wrote: Ponekad mi stvarno nije jasna prica izmedju 7-rem.Mag i 7x64 razlike su toliko male da imam osjecaj kako su Ameri minimalno promjenili taj EU kalibar da bas ne bude 100% Isti
Vepar je odstreljen sa karabinom u 7x64, slikano nakon potrage sa sacmaricom i revolverom za pojasom.berbenn wrote:Na drugoj slici nije ista puska, a posto je prlamaca mislim da ipak nije u 7x64,....????
Na posljednjoj slici je cagalj, moj prvi, skoro da mi je drazi taj odstrel od jelena...Darko11 wrote:Svaka cast Hrvoje,od jelena do lisice.Ljepo radi 7x64.

zhrvoje wrote:Na posljednjoj slici je cagalj, moj prvi, skoro da mi je drazi taj odstrel od jelena...Darko11 wrote:Svaka cast Hrvoje,od jelena do lisice.Ljepo radi 7x64.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests