zgzagi wrote:Lex je u pravu. Ako teta na šalteru okrene pravi broj , sve je moguće..... Zar ovaj forum postoji samo zato da se neki prave pametni i sole drugima pamet .....
Mislim da ne treba odmah strogo suditi " pametovanje" . Vjerujem da je to posljedica mase nelogcinosti u zakonodavstvu i da je puno korisnika zapravo zbunjeno kada se isti slucajevi o kojima pisemo razlikuju do 200% u primjeni od Zupanije do Zapunije a da ne govorimo od PU do PU.
U 95% situacija nedostaje PROFESIONALNOST ( to znaci odradi svoj posao fer i korektno prema nekom pravilu sluzbe ), bez obzira kakvo je tvoje osobno misljenje o stranici ili o predmetu.
Vrlo sporo ne-shvacamo nesto u sto smo usli nakon 90-h godina, postoje SAMO DVA polozaja za vrijeme radnog vremena:
1. DAJES NAREDBE kako da drugi rade
2. SLUSAS NAREDBE i radis kako ti se kaze
3. Selis e u neku drugu drzavu i radis ovo pod brojem 2. ali budes puno vise zadovoljan nego u HR.
Izmdju nema vise, drzavni sluzbenici nece shvaiti jos dugo vremena da su oni tamo zbog nas i da ih mi placamo. No otreznjenje bi moglo doci vec na kraju ovog mjeseca jer ce netko sa drzavne sise ostati bez place, samo me zanima tko ...nekako se kladim da ce biti zdravstvo ili skolstvo !!!