Evo moje, ciscena drncem i cetkicom za zube, a bila je stvarno masna
Moja u vodu ne ide
Imas neku sliku ili nesto, mene zanima kako ta grupa izgleda u praksi, ne znam zasto ali me jos uvijek vuce da kupim jedan M76......Hackerivs wrote:grupa mi na 100 metara bježi zato jer optika nije upucana kako spada.
na 50 metara s mehaničkim nišanom je grupa pristojna

nije bitno kamo bjezi, bitno je kolika je...Hackerivs wrote:grupa mi na 100 metara bježi zato jer optika nije upucana kako spada.
na 50 metara s mehaničkim nišanom je grupa pristojna
da... zatvarac nabije donosac metaka, i zakrene ga za 45° unutar samog sanduka, sve skupa se zaglavi i teskom mukom vadis spremnik van i odglavljujes pusku... jednom prilikom sam dlan razbio popravljajuci takav zastoj... nadam se da ces uspjeti rijesiti...Hackerivs wrote:problem je u dizajnu spremnika, pogledajte ovdje:
http://forums.gunboards.com/showthread. ... -Attention
(slika "mod 3")
M70, ako ima originalne YU spremnike, ostaje u zadnjem položaju. Ruski i DDR spremnici su napravljeni tako da imaju graničnik i donosač metaka ne dolazi do usta spremnika pa samim time niti ne blokira zatvarač u zadnjem položaju, dok YU spremnici nemaju taj graničnik i blokiraju zatvarač u zadnjem položaju.ćuturica wrote:m70 ciganka isto ne ostane u zadnjen polozaju kolko se sican,takodjer i zbrojevka 6.35
Imao sam dvije puške m76 i 6-7 spremnika , nije problem u pušci nego u spremnicima. Problem sam riješio tako da sam se riješio i pušaka i spremnika.Hackerivs wrote:pričao sam s jednim iskusnim puškarom i on mi je rekao da može srediti problem na način da će doraditi spremnike tako da zatvarač prilikom ispaljenja zadnjeg metka neće biti u otvorenom, nego u zatvorenom položaju.
rekao sam puškaru za ovaj trik s ovom pločicom, ali on kaže da bi to vjerojatno štetilo samom zatvaraču.
što vi forumaši mislite o tome?

opruga (par mm [2-4mm] dugacka opruga, kao ona iz upaljaca koja gura kremen) ja iza kuglice, ako si izgubio kuglicu jos ima sanse da je mast zadrzala oprugu unutar provrta...Hackerivs wrote:da pitam vas iskusne forumaše!
danas sam se igrao sa m76, upucavao sam zrakovu optiku. i sad je trebalo končanicu još malo prema gore odvrtit, ali pošto je išlo preko nule više nije radilo klik. i sad sam ja (pazeći na onu malenu kuglicu koja se spominje ovdje), odvrtio dva šarafa da skalu malo prilagodim. međutim, sad ne znam kako to vratiti natrag a moram reć da ne vidim oprugu koja je navodno isto u tom sklopu.
jel mi može neko objasnit kako se to sastavlja?

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests