Ne mogu ne reagirati na ovakve stavove, pogotovo kada se nastupa sa stanovišta starosti.
Hawk wrote:1 - ovaj forum se zove HR-ORUŽJE... naglašavan HR...
2 - tu su vlasnici oružja i zaljubljenici u oružje...
ok. HR forum za oruzje. Ljubitelj sam oruzja. Bavim se sportskim praktičnim streljaštvom. Sto ako nam se zeli pridruziti netko tko je ljubitelj oruzja iz BiH (recimo Federacije). Osobno tamo poznajem puno dobrih i dragih ljudi iz IPSC klubova iz Sarajeva, Širokog, Zenice i sl. Znaci, ako je HR predznak, smijemo na forumu biti samo mi?!
Hawk wrote:3 - mnogi su rodjeni do recimo 1972 godine...
74 sam godiste i sve sam samo ne klinac. to sto si ti 72 ne daje ti pravo da se tako ponasas, a pogotovo prema novim clanovima foruma.
Prvak Hrvatske u IPSC-u - Franjo Nadj je star 27 godina. Znaci, njemu, ukoliko zeli uopce trositi svoje vrijeme ovdje na forumu treba onemoguciti, jer je "premlad"?! WTF?!?!?!
Hawk wrote:4 - od većine takvih ja očekujen da su bili u domovinskom ratu... na našoj strani
ovaj komentar ti je vrhunac. Vidi, GOTOVINA, koji mi je bio zapovjednik a kojeg osobno jako cijenim i poštujem, je po povratku iz Haaga, ako nisi čuo, rekao - RAT je ZAVRŠIO. Čovječe, kakve ovo veze ima?
Ovdje se trebamo baviti oružjem, funkcijom, zastojima, problemima i zakonima koji su nedorečeni, strelištima kojih je sve manje i na kojima je sve teže pucati.
Umjesto da se tu nešto učini, naša ograničena energija (a nismo besmrtni) se rasipa na besmislene rasprave koje se u konačnici svode čiji je dulji?!
Hawk wrote:e sada kada se počnu gurati ideje o gospodarskim problemima i nezaposlenosti u Hrvatskoj, (a na način da se popljuje Hrvatska državnost i Domovinski rat, a veliča tita i jugu), ja bi to triba mirno čitati i paziti da svojim komentarima ne uvridin jugonostalgičare... e ... malo sutra...
Ti, ako si iz Zadra, trebao bi kao što Istrijani razumiju, shvatiti i znati što je dotični radio da bismo danas bili država. Osobno, mislim da ga na prostorima bivše države najviše ne vole naši istočni susjedi, jer ih je godinama držao na uzdi.
Hawk wrote:Ne smeta me kad se pljuju političari koji su zasrali, ali kad mi neko tita i jugu diže u nebo dok pljuje po pokojnom Dr Franji Tuđmanu i Hrvatskoj, onda mi pada mrak na oči.
Nije li pok. predsjednik Tuđman bio jedan od najmlađih partizanskih generala? A što je sa generalima Bobetkom, Tusom, Stipetićem, Agotićem, Krstičevićem, Lošom? Gdje su oni stekli znanja koja su primjenili u Domovinskom ratu?
Hawk wrote:A vidin da i medju moderatorima ima jugonostalgičara, a nebi smilo biti...
Dok god se budu zagovarale ovakve podjele, nama na forumu, a Boga mi dragoga niti u RH nema naprijed. Jugoslavije NEMA već skoro 22 pune godine. Mislim da bi ju trebalo prestati oživljavati i konačno prestati živjeti u prošlosti.