zdebat wrote:Prema neslužbenim informacijama samostalno punjenje neće biti dozvoljeno osim za one koji prođu tečaj i polože stručni ispit iz reloadinga.
Da bi budem iskren pun mi je kur..c ove fraze u rvackoj " prema nesluzbenim informacijama" , to se koristi za sve i svasta i u pravilu iza svakog takvog poteza stoje ili neki sitni interesi ili idioti koji nisu kompetentni niti strucni za podrucje u kojem djeluju. Sa oruzijem je jos gora situacija jer ocito radno tijelo sacinjavaju bivsi Udbasi ili Mupovci-Supovci sa 4 razreda osnovne skole te rade po "NALOGU" centralnog komiteta ili pak imaju ozbiljan probem sa strahom od gubitka vlasti ili su patoloski protiv oruzja, osim ako nije u njihovim rukama.
( Sjetite se samo one BUKVE koja je predlagala dodatan porez na oruzje, sam pogled je dovoljan da shvatis kako ispred sebe imas idiota koji ima IQ jednak ili manji broju cipela koji nosi, a spreman se uvuci u supak svakom radi svoje karijere) !
To sa strucnim ispitom su gluposti i lupetanja,,, koji Vam je K...c ljudi? Radi se o punjenju streljiva za VLASTITE POTREBE, ne o proizvodnji ili stavljanu streljiva u prodaju i na trziste. Tko je taj i ciji su INTERESI opet u prvom planu da vrsi osposobljavanje za RELOADING ,( uzimanje para i sisanje ovaca na pricam ti pricu), Garantiram da u ovom momentu svatko to puni sam sebi streljivo ZNA VISE o samom procesu nego bilo tko od ovih teoreticara ili "strucnjaka".
Osim ako opet mi HRVATI ne znamo nesto vise od tvornica koje su izradile tablice i programe za barute, kapisle, zrna i uputstva za rukovanje samim procesom punjenja..Tako smo pametni u 3PM a jos malo pa necemo imati ni za kruh...
Pravo pitanje koje se postavlja je sljedece:
Ako se stvarno radi o promjeni zakona na stetu nas ostalih te nije u pitanju greska u uskladjivanju sto ce ili cemo poduzeti kao:
1. Hrvatski streljacki savez
2. Hrvatski lovacki savez
3. Sportska streljacka drustva i udruge
4. Clanovi ovog portala
5. Ostali ljubitelji oruzja
Progledaje vec jednom dalje od nosa, partije i strancake stege !