Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Znaš da ja samo kupujem, a niš ne prodajem. A i ovo je nekakva nova skalamerija. mene zanima samo jakoooo staro. Palim se na "gerijatriju" bar kaj se oružja tiče. A i "krsni list" mora imati obavezno jer se ne želim zajebavati....da nebi bilo...prodajem kolekciju za siću....predmetno možete pogledati u MUP-u.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
A i tebe Mario nije bilo već dosta dugooooo.
Kaj te žena ne pusti ili pak imaš preveć narudžbi za "fuš" ????
BOXI wrote:A i tebe Mario nije bilo već dosta dugooooo.
Kaj te žena ne pusti ili pak imaš preveć narudžbi za "fuš" ????
Boxi moj zena je opet trudna, cura ce se roditi oko 17.8 a i imam posla nemogu se pozaliti. Ma budem navratio cim malo vremena ulovim. Budem se ja javio da ohladis pijacu