Probao sam priklati flasu =)
Sad je nauljen i spreman za transport

krvolok u crvenim natikacama =)Knife_maniac wrote:Ev konacno je gotovNaostren i istestiran
Sokantna snimka masakra !!!OVER AND OUT !!
To su maskirne za jagodeMike_Torello wrote:krvolok u crvenim natikacama =)Knife_maniac wrote:Ev konacno je gotovNaostren i istestiran
Sokantna snimka masakra !!!OVER AND OUT !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pokrio se satorskim krilom...Knife_maniac wrote:Te sam prve nasao a mrsko mi je bilo vezati i navlaciti cizme.
A u hlacama sam se i probudio
a cuj bolje ikad nego nikadKnife_maniac wrote:1. korozije nece biti jer ce noz plivati u ulju, prljavstina se ocisti nakon svake upotrebe (ako ikada i bude upotrebljivan)
2. i ja volim masovne nozeve ali ovaj sam napravio onako "iz zajebancije" da ubijem vrijeme, ali i zato da unesem malo promjene u zivot![]()
3. SAD MI TO KAZES ? SAD KAD JE VEC 2. PUT POLAKIRAN ???![]()
lčzćtroitaygjalskfjčasrjakglnfc,.gbstdgzjhnbs. *??=(&%*=&!"=$%$%/%"!#$"$%&%&/Knife_maniac wrote:4. bdbabsdvbdsvbsaćba![]()

Eto, spam... pa nije dovraga valjda yugobox!?Knife_maniac wrote:Prodan je za 5 kn koje su bacene u JugeBox![]()
I morali smo nazdraviti, to se podrazumjeva

Karlovacko uber alles!Knife_maniac wrote:Je =) To su bile 2 pjesme dotle smo i zestu imali, a onda na Kaaaarlloooovacko =)

Morali bi se baciti na proucavanje ustava!Knife_maniac wrote:Vele Zuja je zakon, onda je Karlvacko USTAV

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests