Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
U Visokom se dogodio neviđen masakr u kojem su ubijene tri osobe i ranjeno četvero djece, a ubojica je uhićen oko 19.45 nakon policijske potjere te je i sam hospitaliziran.
...doznaje da je ubojica u pijanom stanju krenuo u krvavi pohod po susjedstvu i nožem ubio susjedu Z. R. (35), njenog svekra M. R. (74) te Dž. B (40)...
Eto dokaza da ne treba vatreno oružje za napravit sranje epskih proporcija. Al je vatreno oružje moglo spriječit ovo što se dogodilo.
Zato ja svim ovim pacifistima, antioruzarima i inima sto se boje nas kaj smo prosli i prolazimo sve preglede od doktora, psihijatra, nekaznjavanje, i sl, a ne dizu frku za ono sto ni ne znaju da susjedi imaju po tavanima podrumima i sjenicima kazem da NE UBIJA ORUZJE NEGO LJUDI. Homo est homini lupus jbg. Poz svima imaocima dozvola koji trose svoje zivce vrijeme i novce da bi imali uredno prijavljeno i ispravno oruzje koje znaju na siguran i uvjezban nacin upotrijebiti. Kad nas ne postuju drugi, bar da se postujemo medjusobno. Brothers in arms;)
Aha, klinac koji je slučajno ubio majku prije 8 godina, danas se je raznesel s bombom, a otac policajac ???? Pa njega bi strpal u zatvor doživotno, za primjer drugima. A susjedi sigurno nisu znali da ima doma bombe.
p.s. Ace33, potpis na sve kaj si rekel, moram se držati skupa - "Nikad nebuš išel sam"
Ace33 wrote: Poz svima imaocima dozvola koji trose svoje zivce vrijeme i novce da bi imali uredno prijavljeno i ispravno oruzje koje znaju na siguran i uvjezban nacin upotrijebiti. Kad nas ne postuju drugi, bar da se postujemo medjusobno. Brothers in arms;)
I am armed I suggest you go rob and kill a Liberal.
Ace33 wrote:Zato ja svim ovim pacifistima, antioruzarima i inima sto se boje nas kaj smo prosli i prolazimo sve preglede od doktora, psihijatra, nekaznjavanje, i sl, a ne dizu frku za ono sto ni ne znaju da susjedi imaju po tavanima podrumima i sjenicima kazem da NE UBIJA ORUZJE NEGO LJUDI. Homo est homini lupus jbg. Poz svima imaocima dozvola koji trose svoje zivce vrijeme i novce da bi imali uredno prijavljeno i ispravno oruzje koje znaju na siguran i uvjezban nacin upotrijebiti. Kad nas ne postuju drugi, bar da se postujemo medjusobno. Brothers in arms;)
****r e s p e c t****
------------------------ Tko leži, ne bježi!! ------------------------