Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Daklem,imam problem sa logiranjem.Logiram se jemput,procitam par postova,ocu nekaj postat-komentirat izbaci me.Opet se logiram,napisem pola posta i onda me izbaci tj trazi da se opet logiram i sve padne a ja na to naravno popizdim...
I tako svaki put!
Jel ko zna kaj je tu problem!?
Cujem da se jos netko zali, hm, vidim da je i mene izbacilo sad, mozda nesto rade na serveru, sada necu nista ceprkati ali ako se sutra bude ponavljalo pokusat cu izviditi u cemu je problem. hvala na razumijevanju
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ja mislim da je ova tema za "podršku" ...
Ja imam problem s postanjem slika.
Kolika god slika bila mala, i bez obzira bio thumbnail ili full HD slika, izbacuje mi upozoranje "veličina slike se ne može prepoznati" ... ?
UrsaMajor wrote:Ja mislim da je ova tema za "podršku" ...Ja imam problem s postanjem slika. Kolika god slika bila mala, i bez obzira bio thumbnail ili full HD slika, izbacuje mi upozoranje "veličina slike se ne može prepoznati" ... ? Kako to riješiti...