Tako je, nisam ga očistio zadnjih pet tekmiMarin Bralić wrote:Nobile, aj molim te, izvadi spremnik iz pistolja, repetiraj ga, napravi probno okidanje, i onda drmaj s pistoljem u smjeru naprijed nazad, u smjeru kako stoji udarna igla u njemu. Dakle, vazno je da je pistolj prazan, bez spremnika, i da je okinut, da je okidac u straznjem polozaju, ne smije biti napet.Pa onda probaj dal osjecas kako igla ide naprijed nazad...nobile157 wrote:Na mom Glocku ništa ne lupa niti klepeće, a nemam ni problema sa udarnom iglom. A i ne zamaram se previše jer dok je pištolj sklopljen, radi besprijekorno. U biti, ja pištolj smatram alatom, dok radi dobro, ne diram ništa.
A mozes i skinuti navlaku, i onda stisnuti na onaj gumb (1) koji sam oznacio na slici, i onda probaj s onim stiftom, tj udarnom iglom (2), ici naprijed nazad. Ide li slobodno nekih 0.5cm, ili ima neki otpor?
Jer ako istrachampion veli da glock nema povratnu oprugu udarne igle, i ako u upputstvima pise da je taj zvuk normalan, onda i tvoj treba tako raditi...
Osim ako ga nisi vec dugo cistio
A da budem iskren, uopće se ne zamaram traženjem zvukova u pištolju. Pištolj radi besprijekorno, sve drugo mi nije od važnosti.