Novoj obitelji s budućom prinovom želim svu sreću i radost .
Sretan je onaj tko ne traži puno.

e, Oerlikon, ti definitivno NEMAŠ pravo ispravljati necije pravopisne greske.Oerlikon wrote:Valjda Bog,ali i svaka normalna država.Stojim definitivno iza toga da nitko nema pravo oduzeti nekom život..to pravo ima samo bog..

Normalni i pošteni ljudi ne idu u zatvor. A oni koji idu, sami su si krivi, to je njihov izbor.glavke wrote:Vidim da svi imate neke stavove o zatvorima..
Daj mi recite dali je ikad itko bio u zatvoru?!?
NE.nisam ni mislio drugačije.
Trebali bi malo promijeniti mišljenja i stavove..vjerujem da večina koji ovakve stavove imaju kad bi završili u gajbi bi završili u samici jer nebi smjeli izači među druge...vjerovatno bi ih pojeli.
Stojim definitivno iza toga da nitko nema pravo oduzeti nekom život..to pravo ima samo bog..

Isto kao i bolnica... bolesnik/pacijent dobije hranu u navedenoj vrijednosti.glavke wrote:vezano za obroke nema tri plus marenda i po svakom zatvoreniku je odobren iznos od nekih 12 do 18 kn za sva tri obroka (marenda,gablec-kako se kaže u gornjim krajevima i večera) a vezano za poslove u zatvorima,sretan je onaj koji nešto ugrebe.
LOL,čini mi se da sam negdje gledao neku emisiju da je u konc-logoru bila veća vrjednost dnevnog obroka! Strašno! Za mene se bolnička hrana pozazala kao najbolja dijeta...toliko je odbojna da ne jedeš!vezano za obroke nema tri plus marenda i po svakom zatvoreniku je odobren iznos od nekih 12 do 18 kn za sva tri obroka (marenda,gablec-kako se kaže u gornjim krajevima i večera) a vezano za poslove u zatvorima,sretan je onaj koji nešto ugrebe.

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests