Znaci Irfane, dvije su bebe u sefu! Ma samo ti pucaj, nece njima nista biti! Ali ja te totalno razumijem! Ja koliko god da ih imam, htio bih da imam iste duple, znaci da jedni budu radni, drugi paradni! Ali to je nemoguce, isto kao sto je nemoguce imati jedan auto po volji za voznju, a drugi isti u garazi za izlog! Ja sam ti slican, ja isto tako nakon prvog pucanja iz pistolja, pa kako ga god dobro ocistio i kako god on iz vana izgledao kao nov, osjecam kao da vise nije nov, da nece dugo! Ali to je bilo prije kada sam tek poceo sa oruzjem, tako da me sada to ne muci! Najbitnije je nakon pucanja oruzje dobro ocistiti i nema greske! Zato je i napravljeno, da se puca iz njega! Ja trenuto nisam u nekoj financijskoj mogucnosti za uzimati jos oruzja jer trenutno ima bitnijih stvari za u njih ulagati, ali da jesam brine me ta neizvjesnost ako bi nam uveli porez na oruzje. Jer da je porez 10 kuna po cijevi onda se to moze, ali nihov je prijedlog bio izmedju 250-500 kuna po komadu godisnje! A ja imam toga ohoho pa racunajmo... Inace, da me netko skroz razuvjeri da ga nece biti, uzeo bih stari model,ali potpuno novu 75-icu, zatim 97B, obavezno jos dva revolvera i to smith$wessona i mozda jos neki pistolj u .45 ACP kalibru. Sve je to nepotrebno, ali oruzje je poput droge! Kazu narkomani da su to neopisive krize, tako i ovo! Zamislite kako je tek onda Irfanu kada mu zakon ne dozvoljava vise od dva komada! Zaista su legalni zaljubljenici zakinuti u svemu! A na kraj krajeva ne razumijem one sto govore kako je toliko komada nepotrebno...Znam da se u isto vrijeme ne moze pucati iz tri stvari, ali... Ne znam za koga se oruzje onda proizvodi?! A na drugu stranu, ako gledamo one koji kazu da je veca mogucnost da ce se dogoditi zlo ako u kuci ima vise nego jedno oruzje, to je glupost! Zna se kako se oruzje cuva, a ako je netko i sklon uporabi, svejedno je ima li taj isti jednu cijev u kuci ili pedeset! Evo nam primjer iz Istre od prije dva dana. Stravican masakr i to nozem, troje mrtvih, a nozeva ima gdje god hoces! U svim tragedijama koje se dogode jedino sto u vecini slucajeva za nas imaoce oruzja ispadne dobro je to sto se zla dogadjaju ilegalnim oruzjem ili ne vatrenim pa je po nas zaljubljenike jedan plus! Mozda malo sebicno receno, posto se radi o tragedijama, ali ipak je tako...A ti majstore samo pucaj i pucaj! Jer posto imas dva, pitanje je da li bi ti sada dali drugi da jedan prodas? Tako bi sam sebi napravio reviziju, zato bolje miruj! Cuvaj svoje 85-ice, kupuj municiju i samo udri!