Aaaaaa ! Cestitam !
Ova verzija je bila "jedna od" jer mi se svidja boja drske jer i osobno dosta nosim crno ( ) pa se ne bi isticala previse na opasacu.....
Ali kad sam uzeo obje verzije (stainless i plasticnu) u ruke rekao sam jebes 50 kn ! I nije mi zao.
Samo reci koliko te je izasla ?
Ti si narucivao iz USA jel ?
malo srice malo strpljenja ... na kraju sam vise nego zadovoljan!
sad trazim jednoga za prijatelja (paramilitary) samo niako naci neku prihvatljivu cijenu sa porezom sve ispadne ko u maestrala
..jebo EU..
Ako napravis pitu od govna - to je opet govno a ne pita!
zmenk wrote:aj sad priznaj jel ti gust se brijat sa britvom uz grkljan
Gušt nije, al ako se zajebem, neću imat vremena razmislit o tome. Uostalom, mach3 skida posve zadovoljavajuće ovo je bilo samo isfuravanje mojih oštračkih sposobnosti na webcamu. Tvornički ipak nije mogao brijat bradu s lica
stavit noz pod vrat za dokaz svoje sposobnosti i to doslovno
Sve u životu treba probati i uživati u tome - ispalo dobra ideja, ispalo glupa ideja - tko ne proba ništa u životu i umre, isto ko da je bio mrtav od rođenja! DIE TRYING!
Sve je ionako u životu škola i učenje - a naučio sam da je ovaj Cold Steel X2 Voyager nož jebeno kvalitetnog čelika i uvjerio se da ga jebeno dobro znam naoštriti. A osim za svakodnevno nošenje i mazanje paštete, dobar je i za obrijat se 5 minuta prije sastanka ako zaboravim napuniti ono malo džepno zvrljalo-brijalo.
toni_u wrote:Zgodno, gdje kupujes nozeve? preko neta ili?
Ovaj je kupljen polovan na američkom e-bayu... mada pomalo počinje biti isto da li kupiš nešto u replikartu ili na američkom eBayu - osobno, počinje mi biti važnije ne čekati 5 tjedana ono što kupim nego ta ušteda od 20-ak posto na kraju sa carinom i cijenom pošiljke (poštarina se utrostručila unazad dvije godine). Neke stvari se apsolutno ne isplati kupiti ovdje, neke nije velika ušteda ako kupiš na eBayu.
cak sam i naisao vise puta da stavljaju cijene npr byrda na ebay priko cijene u ducanima il amazonu ... a nekoliko puta sam bidao i pratio aukcije di je cijena isla daleko priko cijene u ducanu da ne govorim jos postarina za nas koja te uvik kolje u odnosu na amere ... plus carina i pdv (+30%)
..jebo EU..
Ako napravis pitu od govna - to je opet govno a ne pita!