Usput bi molio da po mogućnosti cijene nisu neke narkomanske
Kupujem M76, M59/66 i/ili M48
Kupujem M76, M59/66 i/ili M48
Pozdrav svima, novi sam u lovu i da ne dužim priču puno, razmišljam uskoro položiti lovački ispit. Zanima me ima li neko, poželjno, na području OBŽ da prodaje navedene puške u vojnom stanju (pod tim mislim na kundake,nosače i optike) koje su prilagođene za lov. Znam da logika nalaže da ne mogu posjedovati oružje bez dozvole što mi je jasno kao 5 šaka, nego me čisto zanima ako netko ima u OBŽ ili bilo gdje u RH navedeno oružje pa da barem mogu rezervirati do polaganja ispita.
Re: Kupujem M76, M59/66 i/ili M48
Ovaj dio je zbunjujuci: " puške u vojnom stanju (pod tim mislim na kundake,nosače i optike) koje su prilagođene za lov."
Ili su sa vojnickim kundakom, ili je neko preradio na lovacki. Ne moze biti i jedno i drugo istovremeno, pa nije bas jasno sto trazis.
Ako govorimo o originalnom stanju:
Papovku i m48 ces vjerojatno naci. M76 je sve rijedji, i cijena joj ide u nebo - skuplje od novog poluautomata..
Sretno s kupnjom.
Ili su sa vojnickim kundakom, ili je neko preradio na lovacki. Ne moze biti i jedno i drugo istovremeno, pa nije bas jasno sto trazis.
Ako govorimo o originalnom stanju:
Papovku i m48 ces vjerojatno naci. M76 je sve rijedji, i cijena joj ide u nebo - skuplje od novog poluautomata..
Sretno s kupnjom.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Re: Kupujem M76, M59/66 i/ili M48
A ha, razumijem sta ocete rec, malo sam i ja glupavo napisao, mislio sam da oruzje ne bude sa lovackim kundacima i bez nekih preradevina, da izgledom bude u originalnom stanju kao kad je izasla iz Crvene Zastave