Ariel wrote:
Što se tiče primjera s nožem, o kojoj trgovini i nožu se radi? Znam da smo mi investirali jako velik novac u software i da se greške oko lagera i stanja zbog toga izuzetno rijetko događaju. Velika većina trgovina radi starinski, ne ažurira web u realnom vremenu itd. Godinama radim sa softwareom koji istovremeno prodaje u fizičkoj trgovini i preko weba, radi rezervacije i sl. i ne mogu se načuditi amaterizmu kojim drugi pristupaju tome. Nije mi na čast priznati, čak smo zbog drugih i njihovog zastarjelog pristupa morali odustati od nekih naprednih stvari jer bi se time doveli u tržišno inferioran položaj.
.
Kompjuterska nepismenost je veliki problem u Hrvatskoj.
Ovo je tocno sto si napisao. Cesto puta se desi da trgovine navode da nesto imaju na stanju a kad zoves ispada da nemaju.
Korekcija se moze raditi, jednostavnim nacinom, makar odgovorm na email, ali mnogi to ne rade.
Ipak, mislim da trgovci generalno su korak ispred, jer su financijski motivirani da imaju kakve takve portale, pa nesto naprave. Barem im se nadje broj telefona pa se pita.
Druge neprofitabilne organizacije, klubovi, udruge, drustva, savezi, zupanijski savezi, su daleko ispod svakog standarda javnog informiranja, bez ikakvog nacina oglasavanja, a o tome smo raspravljali na drugim temama.
Cemu zuriti, jos 100 godina, pa ce to doci na svoje.