jolly wrote:Marin223 wrote:
Inače kad ubiješ čovjeka autom, nisi mu povrijedio i pravo na život jel ? Zato što možda ide u raj na život vječni pa je teoretski i dalje živ ? Ne treba ni bit osuđen, dovoljno je da je pokrenut postupak, a pokrenut je.
Pročitao sam i njegov doktorat, frajer je teško dno od čovjeka.
Prijatelju moj dragi,
Ja zaista mislim da si ti na krivom forumu. Mozda si malo zalutao.
Kao novi clan ovog foruma imas 104 posta, od tog ni jedan vezan za tematiku foruma, lov, streljastvo, balistiku lovnu ili sportsku, ili lovno ili sportsko oruzje i tome slicno. Takodjer ni jedno podijeljeno iskustvo iz lova ili streljastva.
Posto te najvise zanimaju pravni aspekti i nesavrsenosti sustava, kao i zastita gradjanskih prava, zaista mislim da je za tebe forum legalis za takve rasprave:
https://legalis.hr/
Tako da ja eto, mogu reci da ti javni otisak nije bas impresivan za tematiku ovog strucnog foruma.
A o svom doprinosu u radu foruma koji je zamisljen upravo u razmijeni znanja i iskustva, prosudi sam.
Ali eto, slobodno nastavi, nemoj da da te ja kocim.

Nemam niti jedan post vezan za tematiku foruma koji se zove "oružje", a postovi su mi vezani za:
- nabavnu dozvolu za ORUŽJE
- izgradnju mjesta za korištenje ORUŽJA
- korištenje ORUŽJA u svrhu osobne sigurnosti
- zakonski i pravni propisi koji se tiću ORUŽJA
Bome sam fulo... ali shvaćam, ti hoćeš da ja pišem samo ono što tebe osobno zanima (lov, streljaštvo, ...).
Lovom se ne bavim jer nakon što sam zvao lovačka društva pa me peto za redom odbilo, odlučio sam tražit streljane, a ne lovačka društva.
I našao sam što me zanima.
legalis.hr se bavi sudskim praksama postojećih zakona, mene to ne zanima jer sam uvjeren da dovoljno znam o tome. Mene zanima izmjena i poboljšanje trenutnih zakona i pravilnika o ORUŽJU na bolje (Turn better into best! reće jedan lik).
"javni otisak nije bas impresivan za tematiku ovog strucnog foruma", nije tebi, ali to je ok, niti ne trudim se ugodit svima, a i shvaćam da tebe ne zanimaju teme koje npr mene zanimaju i da ti zbog toga smetam. Također vidim da kad mi više ne možeš dat dobar protuargument, kreneš na osobnu razinu (javni otisak mi nije impresivan).