Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
čestit božić i sretna nova godina svim ljudima dobre volje.
neka vam čelik ne zahrđa i ne zatupi, mete vam netrebale više od dva srednja kruga, dabogda vam ormari postali pretjesni i razvijajmo kulturu makar s prstom u nosu.
pozdrav i do pisanja
Omnes tenentes gladios et ad bella doctissimi uniuscuiusque ensis super femur suum propter timores nocturnos
Because none of us are as cruel as all of us
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
Original_G wrote:sretan Božić i godina nova svima pa i njima
Blagoslovljen Božić svim članovima foruma i njihovim obiteljima. Mir i dobro. Bez pucnjave i vatrometa za blagdane.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
svim forumasima i njihovim obiteljima, kao i svim ostalim ljubiteljima oruzja zelim sretan Bozic
"A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes,
the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul."
U ovo blagdansko vrijeme sjetimo se svih onih koji su dali svoje zivote da bi danas zivjeli u slobodnoj Hrvatskoj.
Sjetimo se i svih koji danas sjede u hrvatskim i haaskim tamnicama, a ciji je jedini grijeh taj sto su branili svoju zemlju.
Svim Hrvaticama i Hrvatima Cestit Bozic i ugodne blagdane te uspjesnu Novu godinu !