Stargazer wrote:Ne vidim sta bi morao objasnit.
1.Ja nisam spomenio niti jednu hrvatsku trgovinu, jer na kraju dana nista vise ne kupujem nista u hrvatskim trgovinama vise, ni metke ni oruzje. Kupovao sam prije u bojnoj i lovcu.
2.Kao sto sam rekao, to je razlog zasto ne kupujem u hrvatskoj.
3.Rebec ima veleprodaju ne znam odakle ti da nema, vjerovatno najjacu na nasim podrucjima uz earms iz austrije.
Dok me za S&B .308 u Lovcu traze 13-16 kuna, isti taj u madarskoj kupim za 8 kn. Malo odem na izlet i vratim se s mecima. Ne vidim zasto bi platio ikome duplo vise od stvarne vrijednosti metaka.
Jeli u Lovcu TAJ ISTI 13 ili 16 kn? Razlika je 25%!
Vidim da ne vidiš da u mađarskom dućanu Belotu plaćaš ne duplo, već troduplo više od stvarne vrijednosti tog proizvoda!!!
Kupio sam jednom prilikom, baš tijekom izleta u Deželu kutiju S&B .308 FMJ match metaka, probao 10-tak i poklonio ostatak.
Čak ni čahure nisu vrijedne truda za lovački reloading.
Slažem se s tobom da je lijepo otići na izlet, pogotovo ako ti je blizu taj mađarski dućan, ali samo za kutijicu dvije metaka??
Ako pak kupuješ na tisuće komada, onda vjerojatno ne kupuješ samo za sebe jer je s obzirom na to koliko se u RH puca teško je
povjerovati da netko spraši godišnje više od 500 kom streljiva (pa bilo ono i euro po komadu).
Slažem se također da je sasvim osobna stvar kome ćemo ostavljati svoj novac, ali kako to vrijedi za tebe tako vrijedi i za nas ostale, pa je
uz dužno poštovanje inzistiranje na tvojim ino kupovinama već pomalo iritantno (barem meni).
Mislim da većina forumaša već ima svoje "kanale" nabavke i oružja i streljiva i opreme, tako da su tvoje informacije
dobrodošle, ali samo kao informacije. Znači, "ekipa povoljno sam kupio to i to, tamo i tamo (točka)."