Medjutim, ni ta kemikaljija nije za to. To je za skidanje naslaga bakra, ne za skidanje ruzine.
Nakon tog kad nije islo, probao sam rust remover, kemikaliju za skidanje ruzine. bez efekta
Nakon tog sve ostalo sto sam imao pri ruci.
Nakon vise sati rada, ucinak se nije vidio.
Dakle, savjet ne mogu ponuditi.
Nakon ovog iskustva, dosao sam do zakljucka: sve te kemiklaije pomazu za relativno odrzavanu ili nekoristenu cijev.
Kad korozija dodje u zrelu fazu, gotovo. U toj fazi, puska je za kolekciju, onesposobljavanje, ili izmjenu cijevi ako iko moze promijeniti cijev kod nas.
eventualno da probas naci neki savjet na internetu, ali od stare cijevi, novu neces dobiti. Eventualno je malo uljuditi.
Narod je davno rekao, "staro krpi, konce trati".
procitaj upute, i tako postupi. ova kemiklaija je agresivna na cijev. Ne duzi drze u cijevi nego sto preporucuju u uputama.Monke wrote: Imate li kakve preporuke kako točno da očistim cijev s tim?
negdje vidim da piše da se može cijev začepit pa ulit u nju sredstvo i pričekat preko noči da sredstvo dijeluje i onda očistit?
jel mogu koristiti četkicu koju koristim za ciscenje 308ice ili da nabavim posebnu za 7.9 mauser? koju četklicu da koristim, bakrenu, najlonsku, neku drugu?
neki tips & tricks?
uzmi cetkicu 8 mm.
Koristi bakrenu cetkicu za razbijanje naslaga.
Nakon tog ulje, i plasticna cestica.
nakon tog osusi sa suhom krpicom.
I ako ne koristis pusku naspricaj uljni sprej nakon tretmana i terapije
Medjutim, kako rekoh nemam garancije da ce uspjeti. Od stare cijevi nece biti nova.