Taj lik je u medjuvremenu umro, to je bilo prije 10-ak godina kad je na istocnoj ravnici jos vladalo nezakonje i kaos, i ta njegova budalastina samo govori o njegovoj "profesionalnosti". Nazalost dosta je takvih profesionalaca.BojnikPerGall wrote:Čitavši ovaj post izvrsno sam se zabavio nema što... Posebice onom izjavom gosp.Knife_maniaca o nekom njegovom poznaniku što gađa jastrebove karabinom u letu... Strava i užas!
Koliko me pamćenje služi Knife_maniac si je jednom prilikom dao za pravo komentirati da sam ja napisao citiram "budalaštine" pa me samo zanima što misli o ovoj svojoj provali?!?![]()
Katastrofa...
Naravno da je budalastina i debilizam gadjati pernatu divljac karabinom, kao i isti koristiti za lov na stetocine (lisice) a ima se MK.
i za to nema nikakvih opravdanja nego samo sankcije.
A ono sto sam Vama rekao da je budalastina u vezi Legije, iza toga stojim JER Legija stranaca ne tolerira DEZERTERE pa je van svake logike kako su mogli zvati nekoga tko je od njih dezertirao a pri tome je sluzio ako se ne varam 4 g. Za to vrijeme mogao je postati "Legionnaire de Premiere classe" oliti hrv. Pozornik !!
Znam ljude koji su bili malo vece ćunke u Legiji pa su se pokusali vratiti nakon DR-a, njih je Legija prekrizila za Vijeke vjekova jer su jednom ju napustili "na krajnje sramotan i kukavicki nacin".
Vise ne bih o ovoj temi jer ovo nije forum o LE a niti je tema podobna.
Ukoliko netko otvori koju slicnu temu rado cu dati novih 20 lipa.
S postovanjem,
Knife