Dobro si me nasmijao, za Svicarce mogu reci puno ljepoga no Njemci su debili vec godinama i svatko tko ih uzima za neki primjer , ( osim organizacija rada i radne discipline), NEMA sve daske u glavi...jolly wrote:...U Svicarskoj ili Njemackoj ides prati auto u dvoristu, pa te susjed prijavi komunalcima ili policiji.
Jedan te prijavi zato sto krades novce profesionalcu koji zaradjuje za zivot, i placa porez za tu pruzenu uslugu, a drugi te prijavi jer nemas ekoloski rjeseno zbrinjavanje otpadne vode kod pranja auta u dvoristu. Da li je to ideal drustva? Ne znam. Tesko je reci. Ali ja za sad jos nisam evoluirao na taj nivo.
Ako sustav od tebe trazi APSULUTNU poslusnost podrazumjeva se da ti je osigurao SVE uvjete i da si svatko moze priustiti ostvarenje zelja i podmirenje obaveza koje te zelje donose...bez da si narusava kvalitetu zivota. E sada da ce me netko jebat u mozak ako perem auto u SVOM dvoristu onda mora biti spreman i da nas 10 miliona jebemo njega kada pada Kisa i pere mi auto bez mog odobrenja jer ta voda sa mog vozila pada na istu travu kao kada ga perem sam !!! Logicno zar ne ??