IB43 wrote:BTW Kod nas u RH. Rada Borić je predstavnik feminističkog vala koja stoji iza slike koju si stavio.
Nedavno se i ona dokopala vlasti kroz koaliciju Možemo u Zagrebu.
Da, tragično je to što se događa u Zagrebu. Ali Zagreb nije slika Hrvatske.
IB43 wrote:Jesu li se sada i Zagrebčani razbolili dok svjetska masonerija postavlja svoje marionete.
Tko stoji iza ovoga, Masoni, Zionisti, Soroš, Klaus Schwab...? To je manje bitno. Za nas je najbitnije prepoznati što je zdravo a što nije.
IB43 wrote:Ili se dokopala vlasti čistim spletom okolnosti.
Nema tu nikakvog spleta okolnosti, ali to ne znači da je nju netko osobno postavio na tu poziciju. Ona je izabrana zato što propagira iste vrijednosti kao i propaganda koja dolazi sa zapada.
IB43 wrote:Zašto misliš da je na zapadu drugačije. Ja radim sa tim ljudima i ne razlikuju se previše od nas na tu temu. Bitna razlika je jedna stavka, ne pada im napamet diskriminirati na temelju spolne orijentacije. I važnija im je stavka ekononska situacija od LGBT performansa.
Pa eto, i sam si ukazao na ključnu razliku.
IB43 wrote:I to je zaista zdravo razmišljanje.
Moja i tvoja definicija zdravog očito nisu iste.
IB43 wrote:Kada bi čitali o čemu pišemo, uhvatili bi se za glavu. Putin drži prst na crvenom gumbu, cijena energenata divlja. A nama problem pederi. :-/
Nisam nigdje napisao da su pederi problem. To što odrasli ljudi rade iza zatvorenih vrata u privatnosti svog doma je njihova stvar i to se mene ne tiče. Ali tko i što se poučava našu djecu, to me se itekako tiče. Na to se prvenstveno odnosi slika koju sam postavio. Po tvojim napisima je očito da ti je važnija ekonomska situacija od okruženje u kojem će odrastati naša djeca. U praksi to znači bi tebi i tvojim istomišljenicima bilo ok da tvoja djeca (ako ih uopće imaš ili planiraš imati) npr. postanu transvestiti i da tu završi tvoja loza, dok god je dobra ekonomska situacija i ti imaš dosta love i možeš ugodno živjeti.
To nije moja definicija zdravlja. Ja znam da mi nismo bitni, nego su bitna naša djeca jer su oni naša budućnost.