Osima ovih izloženih komada vlasnika sam još nekoliko koji će uskoro biti također postani
edit by cabdriver: Evo, ja popravilo tvoju grešku
Što se tiče Siga više nego zadovoljan sam. Jedina zamjerka (koju imam prema većini pištolja koje sam probao) je vezana za skriveno nošenje a radi se o tome da nakon što sam počeo koristiti Glock 19, niti jedan mi ne odgovara kao taj pištolj. Ne znam jesi li probao HS Subcompact ali taj je pištolj iznenađujuće precizan. Mislio sam da je to do mene:) ali i drugima koji su koristili to oružje poakzao je odlične rezultate.nobile157 wrote:Kako si zadovoljan sa SIG-om?
Ja inače baš ne volim skraćene pištolje, kompakti mi se nikada nisu sviđali, jer tih centimetar i pol cijevi i ručke ne predstavljaju problem za nošenje, ali to puno znači za pucanje.
Odlično izgleda!!! Jeli ga ima u ponudi u kal. 9x19?? Biti ću toliko slobodan da ti se javim sa dodatnim pitanjima u slučaju da se odlučim na kupovinunobile157 wrote:Prodaj Berettu i još nešto što ti ne paše i odi u Trst i kupi si STI single stack .45 (ne bih preporučio Para Ordnance jer će ti biti prevelika ručka), jer je cijena od 750 eura zaista više nego povoljna. Dobiješ natrag IWU(njihov porez) i carina i ostalo. Ali, to je ipak STI i ne treba ga ništa dorađivati.

Koje su to Berette? M-34 + M-35tomezd wrote:Drago mi je da ti se svidja, ipak Sig je Sig![]()
Cijena Sig Sauera P228 = 2 x Beretta (bila je zamijena, 2 Berette za jednog SIga)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest