No pa pogledaj sto si rekao, sam si potvrdio ono sto sam ja napisao... Sto ti nije jasno? Cijela ova prica je upravo o tome kako svaka PP provodi zakon na svoj nacin... Ako ja pricam gluposti, onda i ti pricas gluposti, pogledaj sto si napisao, zacrvenio sam ti slova...hacklordsniper wrote:Mike ne pričaj gluposti, kakvo odobravanje samo na razini njegove PP. Dakle ljudi za koje je nadležna njegova PP mogu korisiti taj neadekvatan nosač, a ostali ne? Pa nema svaka PP svoj zakon (iako ga ponekad provode svaki po svojem tumačenju)
samo da spomenem neke od takvih slucajeva kojih se mogu sjetiti na brzinu...
negdje u kontrolu dolazi troclana komisija...
negdje u kontrolu dolazi jedan policajac...
negdje u kontrolu dolazi policijski pripravnik...
negdje prolazi zidni nosac za čuvanje oruzja...
negdje prolazi masivni hrastovi ormar za čuvanje oruzja...
negdje mozes imati lovackih pistolja/revolvera koliko hoces, svi na DiN...
negdje mozes imati samo 1 lovacki pistolj/revolver na DiN, a ostale na D...
negdje ne dozvoljavaju vise oruzja u istom kalibru (i istom sistemu djelovanja, SA/BOLT/BREAK)...
negdje ti nece ni reci zasto su ti odbili zahtjev za nabavnu dozvolu (diskreciono pravo)...
negdje ti teta na salteru cim dodjes kaze da ti se ne isplati podnositi zahtjev jer ti ga nece odobriti...
negdje ti bez ikakvih problema odobre zahtjev za nabavnu dozvolu...
negdje obradu zahtjeva cekas do 1mj...
negdje obradu zahtjeva cekas preko 6mj... (bilo je slucajeva)
slobodno nastavite niz...
Znaci ako je u njegovoj PP 1 sluzbenik nadlezan za kontrolu cuvanja oruzja i streljiva i taj smatra da je taj nosac OK i zadovoljava zakon, svatko tko je u nadleznosti tog sluzbenika ce dobiti pozitivno rijesenje za taj nosac, onaj tko ima sluzbenika ili komisliju ili pripravnika koji smatra da taj nosac NE zadovoljava, nece dobiti pozitivno rijesenje... Jel ti sada malo jasnije, i jel' jos uvijek mislis da pricam gluposti?