šile wrote:lex-lutor wrote:Koliko vidim puske zakljucava samo klin koji prolazi kroz stitnik okidaca, ispravi me ako grijesim, ? Ima puno pusaka koje imaju plasticni stitnik, radi toga mislim da to nije bas sigurna zastita? LP.
sve je puno sigurnije negoli bijedni limeni ormarčić u kakvom večina posjednika oružja "čuva" svoje oružje!!!
Mozda je, mozda nije... bijedni limeni ormar se moze otvoriti sa obicnim pajserom, a ovo se moze "otvoriti" sa obicnim armirackim kljestima s kakvima ekipa sjece sajle od lokota kad krade bicikle... + na nosacu se oruzje moze napuniti i opaliti bez da se skine zaštita, a u ormaru ne. +limeni ormar da je neznam kako kilav i bijedan, UVIJEK udovoljava zakonski minimum (samo mora iznutra biti pricvrscen za zid ili pod), a ovakav zidni nosac udovoljava kako u kojoj policijskoj postaji, u nekoj da, u nekoj ne...
BONUS: Sa ovog zidnog nosaca se oruzje moze skinuti sa ravnim odvijacem tako da se skine stitnik okidaca koji ostaje na zidnom nosacu... pogotovo recimo na onoj MK na dnu... cas posla je izvan tog nosaca, skines dva vijka koji drze plehnati stitnik okidaca, i izvadis ju van... ej, ODVIJAČEM!
Šile, daj, reci mi, gdje držis streljivo za to oruzje?
P.S. Sorry ako smo ti ujebali prezentaciju proizvoda za prodaju, nosač je lijep, i rado bih ga imao, i sve super, ali da ga kupi netko tko je npr nadleznosti moje PP, bacio bi novce, doslovno... jer ga nebi mogao koristiti (osim ako cijelu prostoriju ne pretvori u bunker)