Mr.Cabdriver
ja bi osobno volio vidjeti jedan poduži članak o IPSC-u u člancima i esejima. Kratki uvodni opis sa slikama za zagrijavanje, zatim pravilnici, sigurnost, povijest, a na kraju čari te aktivnosti sa osobnim i VRLO subjektivnim komentarima. PerGall i Nobile bi mogli sigurno jako puno napisati o tome, al jedan subjektivni članak koji bi mamio nove poklonike rečene discipline bi bio pun pogodak.
Gle sve ovo što si nabrojao upravo bi spadalo u temu ili pod temu ili što god ali u načelu pod IPSC.
Zar ne?
PNisam siguran jesam li dobro shvatio ali prema tebi ajmo napisati čkanak (u kojem bi sve pobrojali) pa ako se netko zainteresira?!
Zar to nije logično ubaciti u temu o IPSC-u pa onaj koga zanima nađe sve na jednom mjestu (pravila i dr.)?
Npr.meni ne bi palo napamet da uopće otvaram temu Članci i eseji jer mi njeno značenje uopće nije razumljivo niti me je do sada privuklo. Naprosto ne kužim što ona znači, bez ikakve uvrede...
Tražem ono što želim i što me zanima upravo pod temom koja me zanima.
A Članci i eseji mogu sadržavati recimo osobne stavove i razmišljanja tipa "Moja omiljena boja polimernog rukohvata" ili nešto slično.
Mislim da bi takvo što samo unijelo dodatnu zbrku.
No,na Vama moderatorima je da radite što kod hoćete i kako Vam volja... A na nama je da prihvatimo ili ne. Bar sam do sada ja to tako doživio i shvatio.
Ja sam pokušao dati impuls za razmišljanje u nekom drugom smjeru jer mi tako nekako logika nalaže.
No,kako je ovdje tome očito otpor ja ga prihvaćam i poštujem "pa kud svi tu i mali Mujo"
Iskreno mislim da je već dovoljno zbrkanosti unešeno da se sam već teško snalazim po nekim temama. Nema nekih postova pa se drugi postovi nadovezuju na nešto što nikako ne mogu pronaći i sl... Malo zbrkano...
A nije mi jasno što si istaknuo u svome postu i što bi trebalo značiti VRLO SUBJEKTIVNIM komentarima?!
Pisati o pravilima i o tome što je taj sport ili bilo koji drugi kao i bilo koja druga disciplina je naprosto nabrajanje činjenica ili činjeničnog stanja...
Tu osobni stavovi niti komentari ne bi trebali imati mjesta. Bar ja tako mislim!
A sad smatra li netko nešto sebi ugodnim,lijepim,zanimljivim ili nezanimljivim,dosadnim i dr.,je osobna stvar pojedinca pa tko voli nek izvoli.
Bez obzira na disciplinu ili sklonosti nekom tipu oružja,vatrenom ili hladnim npr.