Rubinho,
da skratimo!
Nešto mi nije jasno,a to je fakt da ti u stvari nisi niti počeo pucati a već razmišljaš o varanju?!?
Ovo je bilo šala,naravno...
Postavljaš dodatna pitanja a sad da ti ovdje mrki ili ja ne prepričavamo (on je već počeo pisati kobasice od pravila,a čini mi se da će uskoro prestati jer bi to značilo da treba ispisati oko 60-tak stranica teksta

inače će od umora riknuti za kompom

) predlažem učlanjenje u klub i juriš na tekme...
Glede pravila uvijek postoji situacija u kojoj netko nešto pokušava smuljati i prevariti. Zato postoje i suci koji bi to trebali sankcionirati.
Kao što je mrki i naveo od iduće sezone suci će MORATI a i BITI će drastično rigorozniji tako da će sankcioniranja biti vrlo česta.
Dakle ukoliko te suci uhvate u "zaobilaženju" pravila letiš u OPEN koji je ultimativna divizija.
U svezi jakosti streljiva tu je tebi odnosno svakom strijelcu dano veliko područje u kojem se možeš igrati (tražiti optimalno streljivo koji proizvodi slabiji trzaj i dr.) pod uvjetom da zadovoljiš tzv. Power factor.
Ne podcjenjuj znanje sudaca...i ne gledaj naše kao uzor jer se suočavamo s lažnom kolegionalnošću koju ćemo nastojati iskorijeniti...
Kada dođeš na neko LEVEL III natjecanje tada se vrlo brzo uvjeriš kako suci provale da si prčkao po spremnicima ili nečem drugom...
Provjera težine okidanja se uvijek obavlja prije ili tijekom natjecanja a također i Power factor...
Tada se od strijelaca "random" tehnikom izuzima po 8 komada metaka koji moraju proći Chronograph i ispuniti Power factor.
Pojedinci se nerijetko iznenade kada vani dobiju po "ušima" ali znaš kako naši razmišljaju i uči uvijek na svojim greškama što zanči težim putem.
Shadow je odličan izbor ukoiko želiš pištolj SA/DA konfiguracije!