Mirok, pa ti si iz Zagreba?Mirok wrote:Pravoga kluba ?
To je to,ja ne vidim razloga da se ne može doći kao pojedinac,individualac i pucati...?...uživati?
Lovci imaju pristup vrapcanskom potoku. Kao i zagrebacki sportski strijelci.
Mirok, pa ti si iz Zagreba?Mirok wrote:Pravoga kluba ?
To je to,ja ne vidim razloga da se ne može doći kao pojedinac,individualac i pucati...?...uživati?

Meni osobno bi bio gušt isprobat Saigu AK na dalje od 100 metara, pucat po čeličnim metama, čisto da to osjetim, vidim kod Amera da je baš fora.jolly wrote:Cemu negativa?
Koja je razlika izmedju Kovaceva i, na primjer, Vrapcanskog potoka?
Pa Ruda je naveo da Vrapčanski ne radi zbog korone.jolly wrote:Mirok, pa ti si iz Zagreba?Mirok wrote:Pravoga kluba ?
Lovci imaju pristup vrapcanskom potoku. Kao i zagrebacki sportski strijelci.
Ma ne mogu vjerovat!Pinia wrote: Ne treba bit u pravom klubu nego treba napisat dopis u MORH i sklopit ugovor s njima o korištenju strelišta.
Ja nastojim ovako gledati:Mirok wrote:Natezanje,pretakanje,prevaljivanje na stari naš hrvatski način!
Apsulutno sam za!Mirok wrote:Što misliš o toj ideji?
Tragicno je da tehnicki ispravna streljana i visemilionski sportski objekt, je zatvorena zbog adminstrativnih razloga, vec dve i pol godine.Mirok wrote:Što misliš o toj ideji?
Ili na privatnoj inicijativi.Mirok wrote: Postoje inicijative za pokretanje,ali sve negdje stoji u bespućima povijesne zbiljnosti i hrvatskoj birokraciji......![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest