Evo jasno objašnjenje o Izraelu:Mirok wrote:Vijesti iz Izraela:više od 50%novooboljelih je cijepljeno dva puta,a od njih 60%ima teži oblik bolesti.
https://dokumentarac.hr/covid-19/video- ... R0CI93OEc4
Evo jasno objašnjenje o Izraelu:Mirok wrote:Vijesti iz Izraela:više od 50%novooboljelih je cijepljeno dva puta,a od njih 60%ima teži oblik bolesti.
Nemoj tako Lex, nije politički korektno, nesmiš reć laž, reci Teorija Urotelex-lutor wrote:Ma neee, nije to istina. To je sve laz...
30.07.21 objavljena je CDC studija da je u Američkoj državi Massachusetts u velikom porastu novooboljelih 74% je kompletno cijepljenih (fully vaccinated).Mirok wrote:A rast u Portugalu,Španjolskoj,Grčkoj.....?
Cim se nesto MORA ili te PERFIDNO prisiljavaju, ucijenjuju itd. to NE MOZE biti DOBRO !Mirok wrote:Pa eto ,Izrael sa više od 90% cijepljenih,ima 10 000 slučajeva dnevno.
Situacija je kažu gora nego dok se nije cijepilo.
I njihovi infektolozi priznaju da je najviše novooboljelih "potpuno" cijepljeno!
Nisam cijepljen cjepivom protiv korona virusa jer nije obavezno. Volio bih ako mi može netko od vas koji podržavate cijepljenje objasniti zašto ste se cijepili i zašto to nije obavezno ako je tako dobro, neophodno i rješava sve trenutne probleme svijeta?1. Nisam "antivakser", cijepljen sam svime propisanim.
2. Smatram da su cjepiva i pranje ruku dva najveća medicinsko-civilizacijska dosega u zadnjih 200 godina i da uz zdravu prehranu, tjelovježbu i smanjenje stresa najviše utječu na kvalitetu i trajanje života.
Molim te, bez ikakve uvrede i teških riječi, da pročitaš prvu i drugu rečenicu koju sam quotao i razmisliš.IB43 wrote:Nije obvezno radi prava na izbor i ljudskih prava, to je jedini razlog. Ali se koriste sve ostale metode prisile koje mogu dobiti zeleno svijetlo u demokratskim društvima. Zašto? Zato jer cijepivo riješava problem.
IB43 wrote:
cijepivo
riješava
Primjećeno
docijepljivanje
Cijepivo
cijepivo
Docijepljivanje
riješenje
antitjela
cijepivo
Zaključak koji sam ja donio je da bi u izgradnji vaše akademske karijere stvarno puno pomoglo pozabaviti se pravopisom i gramatikom hrvatskog jezika.IB43 wrote:
Zaključke donesite sami.
timmy75 wrote:Molim te, bez ikakve uvrede i teških riječi, da pročitaš prvu i drugu rečenicu koju sam quotao i razmisliš.IB43 wrote:Nije obvezno radi prava na izbor i ljudskih prava, to je jedini razlog. Ali se koriste sve ostale metode prisile koje mogu dobiti zeleno svijetlo u demokratskim društvima. Zašto? Zato jer cijepivo riješava problem.
Zbog ljudskih prava imamo pravo na izbor oko cijepljenja, ok, ali s druge strane je normalno da se koriste "ostale metode prisile".
Evo stvarno se nemoj uvrijediti, ali meni ovo zvuči... pa u najmanju ruku ponižavajuće.
Čak me malo podsjeća na Ratka Mladića i Bosnu. "OK, nećemo vas fizički pokrstiti u pravoslavce, jer imate pravo slobode izbora religije, ali sutra bi vam se mogao dogoditi nikad objašnjen požar na kući."
Cjepivo rješava problem? Super. Pa pobogu zašto nije obavezno kao i cjepiva koja pod obavezno primamo kao djeca? Ista temeljna ljudska prava imamo od dana rođenja do dana smrti, pa opet imamo obvezna cijepljenja protiv kojih nitko nema ništa.
Hvala na konstruktivnoj opasci.timmy75 wrote:IB43 wrote:
cijepivo
riješava
Primjećeno
docijepljivanje
Cijepivo
cijepivo
Docijepljivanje
riješenje
antitjela
cijepivoZaključak koji sam ja donio je da bi u izgradnji vaše akademske karijere stvarno puno pomoglo pozabaviti se pravopisom i gramatikom hrvatskog jezika.IB43 wrote:
Zaključke donesite sami.
Ako budete i dalje radili ovoliko grešaka u pisanju ije i je, ljudi vas možda neće ozbiljno shvaćati.

Kao i cjepiva koja su rađena i provjerena kako se to mora raditi ,za razliku od "cjepiva" od korone.johnnyboyy1711 wrote:Koji lik moraš bit da uopće spomeneš boginje u kontekstu covida.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests