timmy75 wrote:
SF19 5,25 ne možeš pucati produkciju, tak da razmišljaj o 4,5, ako je namjena IPSC.
Upravo sam to htio reci.
Takodjer otvor s gornje strani na navlaci SF19-5.25 mi se ne svidja, kao da pita da povuce prasine i prljavstine (dobro ovo je subjketivno), plus ako je druga namjena pistolja lov (samilosni htac), znaci za terensku namjenu je spretniji.
Izmedju izbora XDM (SF19) ili shadow 2, za IPSC - moje razmisljanje je subjektivno kako slijedi:
Planiram nabaviti uskoro - SF19 u 4.5 incha.
Hrvatski proizvod. (kupujmo Hrvatsko)
Svidja mi se, ali jos nemam striker fired pistolj u kolekciji kratkog oruzja, i namjena pistolja za IPSC mi solidan razlog da ga kupim i dopunim kolekciju.
Vjerojatno ima najbolju tehnicku podrsku u Hrvatskoj od svog oruzja u maloprodaji. U tvornici sve poprave.
Na kraju, rekreativni sam strijelac, i ne planiram ostvariti neki rekord na medjunarodnom natjecanju.
(Dakle, mogu si dopustiti malo slobodniji izbor)
medjutim, ako bih isao na najbolji moguci rezultat na natjecanju, s opremom iz koje bih mogao izvuci najvise u ipsc, isao bih na shadow2.
Inace obadva pistolja mi super leze u ruci.
Sa cijenom se ova dva ne mogu usporediti, ali da idem svjesno za cim bolji plasman na natjecnajima isao bih na shadow 2.