Da te malo ispravim nije ima HS sponzor već tvrtka SHOT iz zenice koja ima je dala HS-ove..marko wrote:pa bas i nisu , HS im je sponzor i samo njih guraju novim clanovima i ostalim , najvise se odlucuju za njega zbog posebne cijene, a meni su popljuvali S&W da je smece da nije ni blizu HSu ili GLOCKU, ja ipak mislim da je dosta bolji , kakvo je vase misljenje? ulozeno,dobiveno?
Tko ih je pozdravio?
Samo im reci onaj koji ima je rako da odlaze u OPEN! Znati će oni je sam ja prvi i jedini koji ima je to i rekao!
A možda ih HS i bude sponzorirao ako budu dobri... I to im reci...
Btw. i meni su momci iz Širokog popljuvali S&W kao neprezizan i nepouzdan. No, bio je dovoljan jedan metak, doslovno jedan koji sam ispalio pred njima da priča o nepreciznosti prestane.
A pouzdanost?
Mi smo radi testa izrokali iz njega cca 25 000 komada metaka i pištolj je izvanredan!!! Vrhunski urađen, pouzdan, ugodan za pucanje, s malim trzajem, odličnim okidanjem i sl.
S vrhunskom ergonomijom!
GLOCK i naš XDM su u modelu S&W MP 9 PRO dobili velikog i dostojnog konkurenta.
Zamjerka!
Ma usrali s s rastavljanjem!!!
P.S. Upotrebljeni materijali su izvanredni!
I da... Moram napomenuti kako je za IPSC ipak ČZ SP 01 Shadow i dalje definitivno najbolji pištolj.
Naravno, ako govorimo o srazu dva jednaka strijelca jer dobar strijelac i iz "usranog štapa" dobro puca dok lošem po našoj narodnoj "hrđavom k.... svaka dlaka smeta".
Imaš dobar "gun" i nastoj rokati što više!
Pozdrav tebi i cijeloj ekipi iz Širokog znati će oni od koga!