Pozdrav, nema nikakvih tajni.jolly wrote:Uzgred budi receno, da li se zna ko je u toj komisiji HSS-a za reviziju pravilnika disciplina?
Za sad je sve zavijeno velom tajne?
Komisiju (al ne volim taj izraz, uff) je osnovao Izvršni odbor HSS-a a u svrhu unapređenja rada samog saveza i streljaštva u hrvata. Jer, svi ćemo se složiti, mi već tri desetljeća nismo izašli iz jugo-sheme, bilo je nekih pomaka na vk pištoljima i to je uglavnom to. A svijet ide dalje. Moja malenkost već tri godine (od izbora u I.O.) "burgija" po tome a pridružili su se i drugi (Franc i dr.) i nekako je krenulo. Po mom mišljenju trebalo je to još preklani raditi ali smo se "klali"po izvanrednim skupštinama tko će bit glavni baja u ovoj maloj bari punoj krokogatora.
Komisiju (uff) čine:
Stjepan Sviben - Predsjednik, Kutina
Vjeko Vučemilović - Tajnik, Osijek
Zvonimir Kovačević, Osijek
Ivan Lazić, Zagreb
Moris Popović, Rovinj
Franc Sakač, Valpovo
Vjekoslav Poropat, Buzet
Dragan Čakardić, Opatija
Rajko S.Kačić, Krasica
Najvažnije u cijeloj priči je da rasprava mora biti JAVNA, na tome sam inzistirao i da se SVIMA da mogućnost da raspravljaju i predlažu. Hoćemo ovo, hoćemo ono, nećemo ni ovo ni ono i tako dalje. Svi smo svjesni da u takvoj širini rasprave ima svega i dobrih i loših i potpuno promašenih rasprava....ali to je tako.
Priznajem, moja je nekako greška da možda više ne pišem tu na forumu, ali obzirom da SVI mogu u HSS-u i Štefu u Kutinu (sviben@sk.t-com.hr) slati prijedloge i mišljenja, onda možda i nije....
Podsjećam, u tijeku je još jedna podjednako VAŽNA JAVNA RASPRAVA odnosno SAVJETOVANJE (kako to lijepo zvuči) oko Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o eksplozivnim tvarima. Nemojmo spavati.... Razmatrajmo i pišimo.