nijoe wrote:Pa dobro, ali 23k kn za m76 mi se čini pretjerano. Osim ako se ne radi o stvarno povijesnom primjerku, ono tipa da se radi o puškci kojom je likvidiran neki viđeniji mafijaš 90tih ili tako nešto.
Nisam ja rekao da meni nije pretjerano,ali pomalo se formira takvo trziste kako prolaze godine od rata, i sve je teze doci do takvih pusaka u orginalnom stanju i da je cijev dobra.Holand-Holand puska po mom misljenju ne moze vrijediti 100 000 eur i vise i nijedna puska na svijetu,i nebi dao za nu te pare da imam milione jer to je samo puska,ali ko mene pita?To im je cijena.
Sve zavisi moze li vlasnik sada prodati M76 po toj cijeni,kakvo je stanje puske .
iz mog iskustva ,ovde u BiH prijatelj mi ima orginalan primjerak u stanju nov,cijev iznutra kao da je jucer izasla iz tvornice i to doslovno,kao kromirana izgleda,ni packe nagrizenosti.Sve orginal u broju.Nude mu dobre lovacke karabine u zamjenu ali covjek neda i moze postici ovu cijenu,i kad malo bolje razmislim kao ljubitelj oruzja nebih ni ja.Zasto?Pa lovacki karabin svak moze kupiti ,ali ovoga u ovom stanju vise nema .Naci ovakvu M76 cijev , ravno je dobitku na lotu i jos plus izvana mint stanje,orginal Zrak njegova 8x povecanja optika sa turetima(Isto vrlo rijetka za razliku od 0N76 povecanja 4x) u mint stanju i optika....papiri uredni....Ovdje ova puska objektivno danas postize tu cijenu,neznam za Hr .