1. Lex, vidis i sam da smo se makli of f-class pravila, osim djelomicno u metama.
Znaci sve moze - osim zecjih usiju, kompnzator trzaja moze, bipod moze, rest moze, plinske kocnice moze.
Vezano za decke koji bi isli na zupanijsko u Puli, pa nakandno dosli na VK + pistolj, ja mislim da nema problema, ali dajte nazovite Iveta pa se dogovorite. Naime, bitno je da potvrdite dolazak i da se zna da dolazite nesto kasnije. Znaci samo mu napomenite neko okvirno vrijeme dolaska, a u Puli je bitno da su u prvoj grupi.
Inace vi Istriani, ste nam redovni i tradicionalni, vjerni gosti - svake godine, naravno da cemo organizaciono izaci u maksimalno u susret!
2. Planirana satnica za klase je bitno pitanje, ali za sad nemam informaciju, jer ovisi o prijavama, pa cu naknadno staviti. Medjutim, kako sam pricao sa Ivetom, osnovne klase ce biti puska, ili pistolj, a za pusku ce se poslagati mete tako da razlicite klase u puski (MK, VK) mogu istovremeno, ako tu bude promjena javim. Obzirom da vidim se planira koristiti kompenzatore, ne trebam ni napominjati da se treba imati kakvo pokrivalo za usi.
3. Ostalo: Sve receno, ako ima jos pitanja, pitajte.