Ovaj chat je jedna od boljih tema, za hitne i tekuce probleme.
jedino se nije riesilo kako skinuti epoxy... nadajmo se da ce puskar pri reklamaciji imati rijesenje!

Ovo svakako treba raspraviti na slijedecm plenumu CK!!!!!Darko11 wrote:tehno,razocarao si me kao covjek i kao komunista.
NECE MOCI...Spinnaker wrote:Medicinski benzin? Razrijedivac?

ja to po komunistički zovem šrafi za šteljanje, ne koristim tam neke belosvecke kapitalističke izrazeDarko11 wrote:tehno,razocarao si me kao covjek i kao komunista.

ne, ne šalim se, dosta čitam, ali ne patim na te fensišmensi izraze... puno hvala na iscrpnom odgovorujolly wrote:Molim te reci da se salis!![]()
Ali ako se ne salis, to ti je onaj okrugli gumb na vrhu optike za stelanje optike po visini (elevacija), drugi gumb je s desne strane optike za stelanje koncanice lijevo-desno (windage), a ponekad imas i treci gumb obicno sa lijeve strane koji sluzi za korekciju paralaxe ili fokusa.
E, ti gumbi se zovu tureti.
dakle otišao sam tamo i OK kaže majstor nije dvokomponentno.. fenom zagrijati prstenove pa sa finom metalnom vunom očistiti tijelo optike naravno da je dodao "ali mora se lijepit".. ne mora ali dobrosjekira wrote:Uglavnom... naivan kakav znam biti, u dobroj namjeri, odlučim kupiti prstenove od domaćeg proizvođača, pa reko neka oni i montiraju optiku. Gledam ja končanicu nakošena u lijevo, OK idem ispraviti ali ne.. zaljepili mi optiku za prstenove dvokomponentnim ljepilompa jebem ti mater tko to radi??
ima netko ideju kako da neutraliziram ljepilo
jolly wrote:Kolega,
Zamoli ti puskara da ti ne lijepi optiku, dovoljno je da ispod nosaca namaze malo obicne bijele skolske krede.
Reci mu da je to "na tvoju odgovornost", pa da bude na miru.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests