Članak1.2 točka 7:Iggy wrote:Di ste vidili ovo za M76 i pap, ja nisam našao.?
.......koje je dozvoljeno isključivo u športske svrhe.
Znači ne više za lov.
Članak1.2 točka 7:Iggy wrote:Di ste vidili ovo za M76 i pap, ja nisam našao.?
ajd pročitaj tu točku još nekoliko puta pa ponoviEl Manno wrote:Članak1.2 točka 7:Iggy wrote:Di ste vidili ovo za M76 i pap, ja nisam našao.?
.......koje je dozvoljeno isključivo u športske svrhe.
Znači ne više za lov.
To je u svakom slucaju jako bitno no ima puno bitnijih stavki koje bi trebalo promijeniti ZOO da svima bude bolje i jednostavnije za svakodnevni zivot. Nema smisla sve ponovo nabrajati jer je o svemu tome vec bilo govora ali uz svakodnevni razvoj situacije unutar EU mozes ocekivati sve veci pritisak u smijeru opceg razoruzanja a nikako obrnuto. " Veliki " su usrali motku i shvatili su da su pretjerali, prije ili poslje situacija ce izmaci kontroli i prevencija se provodi na svim podrucjima. Nemoj misliti da Madjrai dizu zicu samo radi Izbjeglica, ona ce vise sluziti da nemozes Van Madjarkse nego da nemozes unutra !!!domlator wrote:.............. da se omogući punjenje streljiva za vlastite potrebe.itd ......

misliš da sad možeš kalaš dobit na lovačku?domlator wrote:Bok ljudovi,
Nije me dugo bilo a i nisam baš nešto puno pisao ali uredno čitam forumNego što se tiče ovog novog zakona ja znam par ljudi koji se iznutra bore da se omogući punjenje streljiva za vlastite potrebe. E sad da li ce to proći to je upitno.. Drago mi je da su stavili da sad možeš "LEGALNO" nabavit AR15 ili AK 47 (poluautomatski naravno) bez puno zaj.......
Uglavnom sad ću više vremena provodit ovdje i biti aktivniji malo
Pozdrav
Mladen
Ha ha hadomlator wrote:To je istina Lex sve što pišeš. Pratim baš malo naše kolege Slovence (Polenar tactical) i točno se vidi razlika između naših pametnjakovića i njihovih ljudi on high placesJa ne kužim zašto je našim ljudima tako teško shvatit da je to hebeni biznis i da se od toga dobro živi.. Valjda nisu bili u školi kad se učilo zbrajat i množit pa zato i zaostajemo za drugima (naprednijima) Da to sve stave na papir i da vide koliko bi ljudi više provodilo negdje u prirodi (naravno koja ima dopuštenje za puckaranje) i trošili lovu na metke (koji bi naravno trebali biti jeftiniji), BDP bi nam skočio podosta, zar ne? Ali ovako je lakše kad hoćeš smrdat državu, razoružaj sve živo i mrtvo i onda možeš sa njima radit što hoćeš... Ali valjda će jednom biti bolje.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest