lex-lutor wrote:Decki sve je ovo sviranje kur*u......
Imao sam u pocetku stav da podrzim izglasavnje zakona jer jednostavno pederluk ne smatram normalnim i samo lud sustav bio dozvolio da PEDERI odgajaju i usvajaju djecu...
No nakon toliko presinga i silovanja od strane one zenetine koja kao fol predstavlja "inicijativu za obitelj" jednostavno sam glasao protiv. Osim toga svi znamo da manje vise iza svega toga stoji ekipa sa kaptola i kvazi moralci koji trenutno nisu na vlasti....
SAMI smo si dozvolili to sto se sada dogadja i razno razni likovi koji bi trebali biti na Goljaku ili u Lepoglavi sada rade budale od nas....najkorisniji bi bili kao humus ali valjda smo mi SADO-MAZO nacija.....
Bivsu JNA sam sluzio u Puli...upoznao bolje Istru i svidjela mi se. Poslije sam je vrlo rado
posjecivao na godisnjem odmoru po ljeti i ocigledno je iz godine u godinu da Istra puno vise
napreduje kako u ekonomskom, tako i u kulturoloskom smislu od ostatka HR.
Nisam glasao iz razloga sto je glasacko mjesto u Otawi,daleko mi, trebaju neke papire...ali
da jesam i zena i ja bi glasali protiv. Zasto? Zato sto vjerujem da to nece stati na tome...sto ako
sada zabrane umjetnu oplodnju...sto je s ljudima koji su zaceti umjetnom oplodnjom, zar oni nisu
poput nas!? Osim toga, ako zivimo u demokratskom drustvu i ako sam svijesna i odgovorna osoba
onda ne mogu dozvoliti da moje subjektivno misljenje negativno utjece na generacije koje dolaze!
A laznih moralista koji svasta rade, a nedjeljom su u Crkvi mi je pun k! A ova ,doktorica, koja se
predstavlja kao moralista...gadi mi se...jao si ga nama kad nam takvi drmaju drzavom!
Lex, svaka cast!
Head in the City. Hearth in the Field.